...........................................................................................................................................
 • . bij .
 • Woont in verwegistan
 • Vanaf verwegistan
 • Studeerde Schwaberitus bij Schwabschool
  Opleidingsniveau A
 • Male
 • Single
 • 28/09/1962
 • Gevolgd door 143 leden
Vastgezet bericht
0 Reacties 1 Deel acties
Actueel
 • RWN-Kerst-radio 24//7 nonstop kerstmuziek op http://www.rwnradio.nl ( de hele maand December)
  RWNradio DE KERSTZENDER VANUIT WOERDEN
  het groenehart van Nederland
  🎧LUISTER MEE🎧
  RWN-Kerst-radio 24//7 nonstop kerstmuziek op http://www.rwnradio.nl ( de hele maand December) RWNradio DE KERSTZENDER VANUIT WOERDEN het groenehart van Nederland 🎧LUISTER MEE🎧
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Dit is de speech die David Icke in Amsterdam gehouden zou hebben: ‘Het is nu of nooit’Dit is de speech die David Icke in Amsterdam gehouden zou hebben: ‘Het is nu of nooit’

  https://rumble.com/embed/v1paaky/?pub=4
  Dit is de speech die David Icke in Amsterdam gehouden zou hebben: ‘Het is nu of nooit’Dit is de speech die David Icke in Amsterdam gehouden zou hebben: ‘Het is nu of nooit’ https://rumble.com/embed/v1paaky/?pub=4
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Wob-documenten onthullen: coronawet was vóór behandeling in Tweede Kamer al geregeld
  De Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 (Twm), beter bekend als de coronawet, was vóór het Kamerdebat al geregeld met oppositiepartijen. Dat blijkt uit onderzoek naar Wob-documenten door data-analisten Daniël van der Tuin en Cees van den Bos. Het ging hier over het inperken van grondrechten.

  In een e-mail die op 25 september 2020 is verstuurd, valt te lezen: “Afgesproken in de coalitie is dat de stukken maandagmiddag naar de [Tweede Kamer] worden verzonden. Dinsdagmiddag overleggen de vier coalitiewoordvoerders met die van PvdA, SGP en GroenLinks. Gemikt wordt op plenaire behandeling in de week van 6, maar waarschijnlijker is 13 oktober. De afgelopen weken is gedeald over een aantal amendementen (meer parlementaire betrokkenheid, alternatief voor muizengaatje, verpleeghuizen, verlenging van de wet) en als dat allemaal goed loopt, dan verkrijgt het wetsvoorstel na amendering een ruime meerderheid, mogelijk doet naast de bovengenoemde drie ook 50Plus mee.”
  Uitslag van debat was op voorhand al bekend

  Achterkamertjespolitiek dus. Halverwege september 2020 waren er al afspraken gemaakt met diverse oppositiepartijen over wijzigingen in de wet, op 29 september overlegden woordvoerders van de coalitiepartijen met woordvoerders van oppositiepartijen en vervolgens werd de coronawet op 7 oktober in de Tweede Kamer behandeld.

  “Kortom: het was vóór de behandeling in de Tweede Kamer al geregeld. De uitslag van het debat was op voorhand al bekend bij het ministerie van VWS,” schrijft Van der Tuin. PvdA, SGP, GroenLinks en 50Plus hebben zoals verwacht voor gestemd.

  Met deze kennis heeft het een hoge amusementswaarde om het debat van 7 oktober 2020 nog eens terug te kijken, zegt Van der Tuin nog.
  Wat zijn we nou hier aan het doen?

  Vooral Forum voor Democratie hamert er vaak op dat debatten in werkelijkheid schijndebatten zijn omdat de uitkomst van tevoren al vaststaat.

  Terwijl de Kamer onlangs debatteerde over de vijfde verlenging van de coronawet, was de zesde verlenging al binnen. Het kabinet gaat er dus al van uit dat de vijfde verlenging er komt, merkte Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan op tijdens het debat.

  “Het is eigenlijk wat ongemakkelijk of gek, want we gaan praten over de vijfde verlenging en eigenlijk is die al begonnen, zes weken geleden,” aldus Azarkan. “Ik ga er zomaar van uit – dat is wel een zware gok van mij – dat in ieder geval de ChristenUnie, het CDA, D66 en de VVD dat steunen. Dus de vraag is: wat zijn we nou hier aan het doen?”
  Wob-documenten onthullen: coronawet was vóór behandeling in Tweede Kamer al geregeld De Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 (Twm), beter bekend als de coronawet, was vóór het Kamerdebat al geregeld met oppositiepartijen. Dat blijkt uit onderzoek naar Wob-documenten door data-analisten Daniël van der Tuin en Cees van den Bos. Het ging hier over het inperken van grondrechten. In een e-mail die op 25 september 2020 is verstuurd, valt te lezen: “Afgesproken in de coalitie is dat de stukken maandagmiddag naar de [Tweede Kamer] worden verzonden. Dinsdagmiddag overleggen de vier coalitiewoordvoerders met die van PvdA, SGP en GroenLinks. Gemikt wordt op plenaire behandeling in de week van 6, maar waarschijnlijker is 13 oktober. De afgelopen weken is gedeald over een aantal amendementen (meer parlementaire betrokkenheid, alternatief voor muizengaatje, verpleeghuizen, verlenging van de wet) en als dat allemaal goed loopt, dan verkrijgt het wetsvoorstel na amendering een ruime meerderheid, mogelijk doet naast de bovengenoemde drie ook 50Plus mee.” Uitslag van debat was op voorhand al bekend Achterkamertjespolitiek dus. Halverwege september 2020 waren er al afspraken gemaakt met diverse oppositiepartijen over wijzigingen in de wet, op 29 september overlegden woordvoerders van de coalitiepartijen met woordvoerders van oppositiepartijen en vervolgens werd de coronawet op 7 oktober in de Tweede Kamer behandeld. “Kortom: het was vóór de behandeling in de Tweede Kamer al geregeld. De uitslag van het debat was op voorhand al bekend bij het ministerie van VWS,” schrijft Van der Tuin. PvdA, SGP, GroenLinks en 50Plus hebben zoals verwacht voor gestemd. Met deze kennis heeft het een hoge amusementswaarde om het debat van 7 oktober 2020 nog eens terug te kijken, zegt Van der Tuin nog. Wat zijn we nou hier aan het doen? Vooral Forum voor Democratie hamert er vaak op dat debatten in werkelijkheid schijndebatten zijn omdat de uitkomst van tevoren al vaststaat. Terwijl de Kamer onlangs debatteerde over de vijfde verlenging van de coronawet, was de zesde verlenging al binnen. Het kabinet gaat er dus al van uit dat de vijfde verlenging er komt, merkte Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan op tijdens het debat. “Het is eigenlijk wat ongemakkelijk of gek, want we gaan praten over de vijfde verlenging en eigenlijk is die al begonnen, zes weken geleden,” aldus Azarkan. “Ik ga er zomaar van uit – dat is wel een zware gok van mij – dat in ieder geval de ChristenUnie, het CDA, D66 en de VVD dat steunen. Dus de vraag is: wat zijn we nou hier aan het doen?”
  0 Reacties 4 Deel acties
 • EU lanceert nieuw vaccinatie-offensief en wil 100 miljoen ongevaccineerden ‘overtuigen’
  Er zijn nog steeds 100 miljoen Europeanen die niet gevaccineerd of gedeeltelijk gevaccineerd zijn, zei EU-Commissaris voor Gezondheid Stella Kyriakides donderdag tijdens een bijeenkomst van de Covid-commissie tegen Europarlementariërs. “Het is niet de tijd om te ontspannen, het is tijd om voorbereid te zijn,” zei ze.

  Kyriakides riep EU-lidstaten op om de vaccinatiegraad te verhogen en bewakingssystemen te implementeren voor het geval zich een nieuwe variant of golf aandient.

  De EU-Commissaris zei eerder dat de Europese Commissie aan een ‘overkoepelende aanbeveling’ werkt. “Het is belangrijk dat we snel een gemeenschappelijke strategie uitwerken. Zeker om ons voor te bereiden op de volgende winter.”

  ‘Acties’
  Ze heeft lidstaten gevraagd de komende maanden ‘een aantal acties’ te overwegen die gericht zijn op voorbereiding en coördinatie. Het is niet duidelijk over welke ‘acties’ het precies gaat.

  Kyriakides zei zich zorgen te maken dat er elk moment een nieuwe variant kan opduiken, die leidt tot een ‘plotse toename van het aantal gevallen’.

  Nieuwe golf aan maatregelen en vaccinatiedrang
  Europarlementariër Rob Roos (JA21) was aanwezig bij de bijeenkomst van de Covid-commissie in het Europees Parlement. Hij laat weten dat de EU een nieuw vaccinatie-offensief lanceert en na de zomer 100 miljoen ongevaccineerden wil ‘overtuigen’. Men bereidt zich voor op de volgende ‘golf’, aldus Roos.

  “Ik vrees vooral een nieuwe golf aan maatregelen en vaccinatiedrang,” schrijft de Europarlementariër.
  EU lanceert nieuw vaccinatie-offensief en wil 100 miljoen ongevaccineerden ‘overtuigen’ Er zijn nog steeds 100 miljoen Europeanen die niet gevaccineerd of gedeeltelijk gevaccineerd zijn, zei EU-Commissaris voor Gezondheid Stella Kyriakides donderdag tijdens een bijeenkomst van de Covid-commissie tegen Europarlementariërs. “Het is niet de tijd om te ontspannen, het is tijd om voorbereid te zijn,” zei ze. Kyriakides riep EU-lidstaten op om de vaccinatiegraad te verhogen en bewakingssystemen te implementeren voor het geval zich een nieuwe variant of golf aandient. De EU-Commissaris zei eerder dat de Europese Commissie aan een ‘overkoepelende aanbeveling’ werkt. “Het is belangrijk dat we snel een gemeenschappelijke strategie uitwerken. Zeker om ons voor te bereiden op de volgende winter.” ‘Acties’ Ze heeft lidstaten gevraagd de komende maanden ‘een aantal acties’ te overwegen die gericht zijn op voorbereiding en coördinatie. Het is niet duidelijk over welke ‘acties’ het precies gaat. Kyriakides zei zich zorgen te maken dat er elk moment een nieuwe variant kan opduiken, die leidt tot een ‘plotse toename van het aantal gevallen’. Nieuwe golf aan maatregelen en vaccinatiedrang Europarlementariër Rob Roos (JA21) was aanwezig bij de bijeenkomst van de Covid-commissie in het Europees Parlement. Hij laat weten dat de EU een nieuw vaccinatie-offensief lanceert en na de zomer 100 miljoen ongevaccineerden wil ‘overtuigen’. Men bereidt zich voor op de volgende ‘golf’, aldus Roos. “Ik vrees vooral een nieuwe golf aan maatregelen en vaccinatiedrang,” schrijft de Europarlementariër.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • https://rumble.com/embed/v11v34z/?pub=4
  https://rumble.com/embed/v11v34z/?pub=4
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Franse oud-marinier keert na 3 weken terug uit Oekraïne en is geschokt: dit is hoe het er echt aan toegaat  De Franse oud-soldaat Adrien Bocquet is drie weken in Oekraïne geweest en wat hij daar heeft gezien, zal voor altijd op zijn netvlies gebrand staan. Eenmaal thuisgekomen was hij geschokt: de media nodigen experts uit die niet in Oekraïne zijn geweest en geen idee hebben wat daar speelt.

  Bij het Franse radiostation Sud Radio zei hij dat hij getuige is geweest van ‘heel veel oorlogsmisdaden’. Al die oorlogsmisdaden zijn gepleegd door Oekraïense militairen en niet door Russische militairen. Bocquet is dan ook enorm geschokt dat Europa wapens stuurt naar Oekraïense neonazi’s. Ze dragen op hun uniformen allerlei nazisymbolen. Ze verbergen die symbolen niet. Sterker nog: ze lopen ermee te koop, zei hij.  Ik was daar. Ik heb gezien wat daar gebeurt
  “Ik heb met ze gewerkt en heb ze medicijnen gegeven. Weet je wat ze zeiden? Dat ze Joden of zwarten zouden villen als ze de kans kregen.”

  “Mensen kunnen zeggen wat ze willen. Ik was daar. Ik heb gezien wat daar gebeurt,” benadrukte Bocquet, die naar eigen zeggen vele tientallen video’s heeft gemaakt van oorlogsmisdaden. Hij zag in een schuur Russische krijgsgevangenen die waren geslagen en vastgebonden. “Strijders van het Azovbataljon vroegen hen wie de officieren waren. Elke Russische soldaat werd met een Kalasjnikov in de knieën geschoten. Ik heb video’s die dat bewijzen, anders zou ik zoiets niet durven te zeggen.”

  Dat is hoe het eraan toegaat
  Officieren kregen meteen een kogel in het hoofd. “Dat is hoe het eraan toegaat, in ieder geval bij het Azovbataljon,” zei de Franse ex-marinier.

  Hij zei verder dat hij heeft gezien hoe een Amerikaanse cameraman beelden in scène zette en dat het Oekraïense leger ‘s nachts munitie verbergt in woningen zonder burgers te informeren.
  Franse oud-marinier keert na 3 weken terug uit Oekraïne en is geschokt: dit is hoe het er echt aan toegaat De Franse oud-soldaat Adrien Bocquet is drie weken in Oekraïne geweest en wat hij daar heeft gezien, zal voor altijd op zijn netvlies gebrand staan. Eenmaal thuisgekomen was hij geschokt: de media nodigen experts uit die niet in Oekraïne zijn geweest en geen idee hebben wat daar speelt. Bij het Franse radiostation Sud Radio zei hij dat hij getuige is geweest van ‘heel veel oorlogsmisdaden’. Al die oorlogsmisdaden zijn gepleegd door Oekraïense militairen en niet door Russische militairen. Bocquet is dan ook enorm geschokt dat Europa wapens stuurt naar Oekraïense neonazi’s. Ze dragen op hun uniformen allerlei nazisymbolen. Ze verbergen die symbolen niet. Sterker nog: ze lopen ermee te koop, zei hij. Ik was daar. Ik heb gezien wat daar gebeurt “Ik heb met ze gewerkt en heb ze medicijnen gegeven. Weet je wat ze zeiden? Dat ze Joden of zwarten zouden villen als ze de kans kregen.” “Mensen kunnen zeggen wat ze willen. Ik was daar. Ik heb gezien wat daar gebeurt,” benadrukte Bocquet, die naar eigen zeggen vele tientallen video’s heeft gemaakt van oorlogsmisdaden. Hij zag in een schuur Russische krijgsgevangenen die waren geslagen en vastgebonden. “Strijders van het Azovbataljon vroegen hen wie de officieren waren. Elke Russische soldaat werd met een Kalasjnikov in de knieën geschoten. Ik heb video’s die dat bewijzen, anders zou ik zoiets niet durven te zeggen.” Dat is hoe het eraan toegaat Officieren kregen meteen een kogel in het hoofd. “Dat is hoe het eraan toegaat, in ieder geval bij het Azovbataljon,” zei de Franse ex-marinier. Hij zei verder dat hij heeft gezien hoe een Amerikaanse cameraman beelden in scène zette en dat het Oekraïense leger ‘s nachts munitie verbergt in woningen zonder burgers te informeren.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Ministerie van VWS ontmoedigde uitbreiding van ic’s tijdens coronacrisis: ‘Wanneer komt het volk eens in opstand?
  De overheid ontmoedigde ziekenhuizen midden in de coronacrisis hun ic met extra bedden uit te breiden. Sterker nog: sommige ziekenhuizen kregen zelfs het advies bedden te schrappen. Dat blijkt uit onderzoek van NRC. Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding deed juist een dringend beroep op ziekenhuizen om bedden uit te breiden.

  Ambtenaren schreven aan de zorgminister dat er ‘maximaal werd ingezet op het voorkomen van een verhoging in de aantallen bedden’. Ziekenhuizen die zeiden meer ic-bedden te kunnen uitbreiden dan gepland, kwamen voor een gesloten subsidieloket.

  Inhumaan
  Het onderzoek ontketent een golf van verontwaardiging. “Wie gelooft nog dat het gaat om de volksgezondheid?” vraagt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). Zijn partij schrijft op social media: “De druk op de zorg is moedwillig verhoogd om vrijheidsbeperkingen te legitimeren.”

  BVNL-bestuurder Hans van Tellingen reageert: “Inhumaan. Onethisch. Snood. Een middelvinger naar mens en samenleving.” Wybren van Haga, voorman van BVNL, heeft een spoeddebat aangevraagd. Hij stelt dat het ministerie van VWS hiermee doodzieke patiënten de dood heeft ingejaagd.

  Zo slecht
  “De schoften hadden liever een lockdown, liever afschaling van de reguliere ziekenhuiszorg, liever 95 miljard op de staatsschuld, liever 22 procent jongeren die zelfmoord overwogen, dan te investeren in ziekenhuiscapaciteit. Zo slecht,” schrijft PVV-Kamerlid Fleur Agema.

  Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging zegt: “Elke dag komt er meer boven tafel. Maar waarom waren de media destijds niet zo kritisch? En werden critici steeds weggezet?”

  Dood door schuld
  “Dood door schuld noemen we dat toch?” vraagt vastgoedondernemer Erik de Vlieger. Mediaondernemer Michael Pilarczyk schrijft: “Denk even terug aan al die paniekzaaierij. Iets met een tekort aan ic-capaciteit. Wanneer komt het volk eens in opstand?”
  Ministerie van VWS ontmoedigde uitbreiding van ic’s tijdens coronacrisis: ‘Wanneer komt het volk eens in opstand? De overheid ontmoedigde ziekenhuizen midden in de coronacrisis hun ic met extra bedden uit te breiden. Sterker nog: sommige ziekenhuizen kregen zelfs het advies bedden te schrappen. Dat blijkt uit onderzoek van NRC. Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding deed juist een dringend beroep op ziekenhuizen om bedden uit te breiden. Ambtenaren schreven aan de zorgminister dat er ‘maximaal werd ingezet op het voorkomen van een verhoging in de aantallen bedden’. Ziekenhuizen die zeiden meer ic-bedden te kunnen uitbreiden dan gepland, kwamen voor een gesloten subsidieloket. Inhumaan Het onderzoek ontketent een golf van verontwaardiging. “Wie gelooft nog dat het gaat om de volksgezondheid?” vraagt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). Zijn partij schrijft op social media: “De druk op de zorg is moedwillig verhoogd om vrijheidsbeperkingen te legitimeren.” BVNL-bestuurder Hans van Tellingen reageert: “Inhumaan. Onethisch. Snood. Een middelvinger naar mens en samenleving.” Wybren van Haga, voorman van BVNL, heeft een spoeddebat aangevraagd. Hij stelt dat het ministerie van VWS hiermee doodzieke patiënten de dood heeft ingejaagd. Zo slecht “De schoften hadden liever een lockdown, liever afschaling van de reguliere ziekenhuiszorg, liever 95 miljard op de staatsschuld, liever 22 procent jongeren die zelfmoord overwogen, dan te investeren in ziekenhuiscapaciteit. Zo slecht,” schrijft PVV-Kamerlid Fleur Agema. Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging zegt: “Elke dag komt er meer boven tafel. Maar waarom waren de media destijds niet zo kritisch? En werden critici steeds weggezet?” Dood door schuld “Dood door schuld noemen we dat toch?” vraagt vastgoedondernemer Erik de Vlieger. Mediaondernemer Michael Pilarczyk schrijft: “Denk even terug aan al die paniekzaaierij. Iets met een tekort aan ic-capaciteit. Wanneer komt het volk eens in opstand?”
  0 Reacties 0 Deel acties
 • ‘Hugo de Jonge moet fors worden gestraft. Bij voorkeur levenslang, in de gevangenis’
  Het ministerie van Volksgezondheid heeft ziekenhuizen tijdens de pandemie ontmoedigd hun intensive care uit te breiden met extra bedden. Sommige kregen zelfs het verzoek bedden te schrappen, meldt NRC.

  BVNL, de partij van Wybren van Haga, kan niet anders dan constateren dat het kabinet willens en wetens de volksgezondheid en mensenlevens in gevaar heeft gebracht. Wie de capaciteitsproblemen in de zorg aankaartte als het echte probleem werd door het framingsleger van VWS weggezet als wappie.

  Er werd geschermd met argumenten als ‘we kunnen niet zomaar een blik verpleegkundigen opentrekken’ en ‘het aanbod bepaalt de vraag: als je meer bedden hebt, komen die ook vol te liggen’.

  Keihard de dood ingejaagd
  Wat blijkt nu? Wederom is Nederland belogen en bedrogen. Opnieuw ging het allemaal om geld en belangen, en geenszins om de volksgezondheid. “Wij hebben de hele coronacrisis gevraagd om de zorg op te schalen, maar de zieke mensen die echt hulp nodig hadden, kregen niets, door ambtelijk gesteggel. Terwijl voor vaccins en niet-werkende mondkapjes wél snel de beurs werd getrokken,” aldus een furieuze Van Haga.

  Hugo de Jonge, voormalig minister van VWS, heeft smerige spelletjes gespeeld, gekonkeld en daarmee willens en wetens levens in gevaar gebracht, stelt zijn partij. “Het ministerie van VWS heeft mensen keihard de dood ingejaagd. Nederland is twee jaar lang op grote schaal voor de gek gehouden. BVNL is inmiddels al lang niet meer verrast, maar schokkend, schandalig en zeer verdrietig is het wel.”

  Gigantische misdaad tegen de menselijkheid
  Zijn partij vindt dat De Jonge, het ministerie van VWS en iedereen die heeft meegewerkt aan het coronabedrog, aan wat misschien wel de boeken in zal gaan als een gigantische misdaad tegen de menselijkheid, fors moeten worden gestraft.

  “Het recht moet zegevieren: er moeten koppen rollen. Wie zich brandt, moet op de blaren zitten. Bij voorkeur levenslang, in de gevangenis.”
  ‘Hugo de Jonge moet fors worden gestraft. Bij voorkeur levenslang, in de gevangenis’ Het ministerie van Volksgezondheid heeft ziekenhuizen tijdens de pandemie ontmoedigd hun intensive care uit te breiden met extra bedden. Sommige kregen zelfs het verzoek bedden te schrappen, meldt NRC. BVNL, de partij van Wybren van Haga, kan niet anders dan constateren dat het kabinet willens en wetens de volksgezondheid en mensenlevens in gevaar heeft gebracht. Wie de capaciteitsproblemen in de zorg aankaartte als het echte probleem werd door het framingsleger van VWS weggezet als wappie. Er werd geschermd met argumenten als ‘we kunnen niet zomaar een blik verpleegkundigen opentrekken’ en ‘het aanbod bepaalt de vraag: als je meer bedden hebt, komen die ook vol te liggen’. Keihard de dood ingejaagd Wat blijkt nu? Wederom is Nederland belogen en bedrogen. Opnieuw ging het allemaal om geld en belangen, en geenszins om de volksgezondheid. “Wij hebben de hele coronacrisis gevraagd om de zorg op te schalen, maar de zieke mensen die echt hulp nodig hadden, kregen niets, door ambtelijk gesteggel. Terwijl voor vaccins en niet-werkende mondkapjes wél snel de beurs werd getrokken,” aldus een furieuze Van Haga. Hugo de Jonge, voormalig minister van VWS, heeft smerige spelletjes gespeeld, gekonkeld en daarmee willens en wetens levens in gevaar gebracht, stelt zijn partij. “Het ministerie van VWS heeft mensen keihard de dood ingejaagd. Nederland is twee jaar lang op grote schaal voor de gek gehouden. BVNL is inmiddels al lang niet meer verrast, maar schokkend, schandalig en zeer verdrietig is het wel.” Gigantische misdaad tegen de menselijkheid Zijn partij vindt dat De Jonge, het ministerie van VWS en iedereen die heeft meegewerkt aan het coronabedrog, aan wat misschien wel de boeken in zal gaan als een gigantische misdaad tegen de menselijkheid, fors moeten worden gestraft. “Het recht moet zegevieren: er moeten koppen rollen. Wie zich brandt, moet op de blaren zitten. Bij voorkeur levenslang, in de gevangenis.”
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Vaccinatieramp in Australië en Israël: het aantal overlijdens explodeert
  In veel landen waar in hoog tempo is gevaccineerd, schiet het aantal ‘coronadoden’ omhoog. Dat gebeurt onder meer in Denemarken, Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland, maar ook in Israël en Australië.

  Israël registreert de hoogste oversterftecijfers sinds het begin van de pandemie. In Australië is in de afgelopen vijf maanden 70 procent van alle coronadoden gevallen. Pfizer-directeur Albert Bourla noemde Israël vorig jaar ‘het lab van de wereld’.

  De website van het platform Euromomo, dat sterftecijfers bijhoudt, laat zien dat de oversterfte in Israël op het hoogste niveau ligt sinds het begin van de coronacrisis.

  australië
  Beeld: Oversterfte in Israël (Euromomo)
  Baren zorgen
  Ondanks de zeer milde omikronvariant blijft het aantal ‘coronadoden’ stijgen. En hoewel ongeveer 66 procent van de Israëlische bevolking ‘volledig gevaccineerd’ is, was 82 procent van de coronadoden gevaccineerd.

  Ook de jongste gegevens uit Australië baren zorgen. Op 7 mei kopte de Sydney Morning Herald: ‘We leven met corona, maar er sterven meer van ons dan ooit’.  Voornamelijk onder gevaccineerden
  Tot 31 december vorig jaar waren er 2253 coronasterfgevallen gemeld in Australië. Inmiddels zijn dat er 7668. Dat betekent dat in de afgelopen vijf maanden 70 procent van alle ‘coronadoden’ is gevallen. Ongeveer 84 procent van de Australiërs is minimaal twee keer gevaccineerd.

  Inmiddels zijn er genoeg aanwijzingen dat het de experimentele gentherapie is die zoveel sterfgevallen veroorzaakt, schrijft internetkrant Wochenblick. In de Australische staat New South Wales nam het aantal coronadoden in week 15 sterk toe, voornamelijk onder gevaccineerden.

  Van de 83 doden waren 40 drie keer of vaker gevaccineerd en 19 dubbel gevaccineerd. In de overige gevallen was de vaccinatiestatus onbekend of was de persoon ongevaccineerd.
  Vaccinatieramp in Australië en Israël: het aantal overlijdens explodeert In veel landen waar in hoog tempo is gevaccineerd, schiet het aantal ‘coronadoden’ omhoog. Dat gebeurt onder meer in Denemarken, Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland, maar ook in Israël en Australië. Israël registreert de hoogste oversterftecijfers sinds het begin van de pandemie. In Australië is in de afgelopen vijf maanden 70 procent van alle coronadoden gevallen. Pfizer-directeur Albert Bourla noemde Israël vorig jaar ‘het lab van de wereld’. De website van het platform Euromomo, dat sterftecijfers bijhoudt, laat zien dat de oversterfte in Israël op het hoogste niveau ligt sinds het begin van de coronacrisis. australië Beeld: Oversterfte in Israël (Euromomo) Baren zorgen Ondanks de zeer milde omikronvariant blijft het aantal ‘coronadoden’ stijgen. En hoewel ongeveer 66 procent van de Israëlische bevolking ‘volledig gevaccineerd’ is, was 82 procent van de coronadoden gevaccineerd. Ook de jongste gegevens uit Australië baren zorgen. Op 7 mei kopte de Sydney Morning Herald: ‘We leven met corona, maar er sterven meer van ons dan ooit’. Voornamelijk onder gevaccineerden Tot 31 december vorig jaar waren er 2253 coronasterfgevallen gemeld in Australië. Inmiddels zijn dat er 7668. Dat betekent dat in de afgelopen vijf maanden 70 procent van alle ‘coronadoden’ is gevallen. Ongeveer 84 procent van de Australiërs is minimaal twee keer gevaccineerd. Inmiddels zijn er genoeg aanwijzingen dat het de experimentele gentherapie is die zoveel sterfgevallen veroorzaakt, schrijft internetkrant Wochenblick. In de Australische staat New South Wales nam het aantal coronadoden in week 15 sterk toe, voornamelijk onder gevaccineerden. Van de 83 doden waren 40 drie keer of vaker gevaccineerd en 19 dubbel gevaccineerd. In de overige gevallen was de vaccinatiestatus onbekend of was de persoon ongevaccineerd.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Rusland: Pfizer, Moderna, Soros, Gates, Clintons, Bidens en Rockefellers betrokken bij Oekraïense biolabs
  De Democraten hebben samen met Big Pharma-bedrijven en stichtingen die worden geleid door George Soros en Bill Gates een biologisch onderzoeksprogramma opgezet in Oekraïne. Met het geld dat ze hiermee verdienen, worden verkiezingen gefinancierd. Dat heeft het Russische leger woensdag tijdens een briefing gezegd.

  Luitenant-generaal Igor Kirillov, hoofd van de Russische nucleaire, biologische en chemische beschermingstroepen, toonde een slide die laat zien dat onder meer de Bill & Melinda Gates Foundation, de Clinton Foundation, George Soros, de Rockefeller Foundation, Pfizer en Moderna aan de biolabs kunnen worden gelinkt.

  Kirillov zei dat vaccinmakers Pfizer en Moderna dit onderzoeksprogramma gebruiken om medicatie te testen zodat ze internationale veiligheidsstandaarden kunnen omzeilen. Zodoende brengen ze de onderzoeks- en ontwikkelingskosten omlaag en kunnen ze meer winst maken.

  Proeftuin
  Hij voegde toe dat het Pentagon Oekraïne gebruikt als een proeftuin dat buiten het toezicht valt en daarbij met name onderzoek doet naar het fabriceren van biologische wapens.

  Alexander Bastrykin, hoofd van de Russische Onderzoekscommissie (een soort OM voor zware criminaliteit dat rechtstreeks onder de president valt), zei vorige week dat zijn dienst informatie heeft verzameld over Amerikanen die betrokken zijn bij het onderzoek naar biowapens in Oekraïne, waaronder medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Defensie en verschillende bedrijven die banden hebben met het Pentagon.

  224 miljoen dollar
  Amerika heeft tussen 2005 en begin 2022 meer dan 224 miljoen dollar geïnvesteerd in biologische programma’s in Oekraïne, zei Bastrykin.

  Eind maart zei Kirillov dat de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, Hunter, betrokken was bij de financiering van de Oekraïense biolabs.

  Volgens Julia Mendel, voormalig woordvoerder van de Oekraïense president Zelenski, zijn de beschuldigingen ‘ongegrond’.
  Rusland: Pfizer, Moderna, Soros, Gates, Clintons, Bidens en Rockefellers betrokken bij Oekraïense biolabs De Democraten hebben samen met Big Pharma-bedrijven en stichtingen die worden geleid door George Soros en Bill Gates een biologisch onderzoeksprogramma opgezet in Oekraïne. Met het geld dat ze hiermee verdienen, worden verkiezingen gefinancierd. Dat heeft het Russische leger woensdag tijdens een briefing gezegd. Luitenant-generaal Igor Kirillov, hoofd van de Russische nucleaire, biologische en chemische beschermingstroepen, toonde een slide die laat zien dat onder meer de Bill & Melinda Gates Foundation, de Clinton Foundation, George Soros, de Rockefeller Foundation, Pfizer en Moderna aan de biolabs kunnen worden gelinkt. Kirillov zei dat vaccinmakers Pfizer en Moderna dit onderzoeksprogramma gebruiken om medicatie te testen zodat ze internationale veiligheidsstandaarden kunnen omzeilen. Zodoende brengen ze de onderzoeks- en ontwikkelingskosten omlaag en kunnen ze meer winst maken. Proeftuin Hij voegde toe dat het Pentagon Oekraïne gebruikt als een proeftuin dat buiten het toezicht valt en daarbij met name onderzoek doet naar het fabriceren van biologische wapens. Alexander Bastrykin, hoofd van de Russische Onderzoekscommissie (een soort OM voor zware criminaliteit dat rechtstreeks onder de president valt), zei vorige week dat zijn dienst informatie heeft verzameld over Amerikanen die betrokken zijn bij het onderzoek naar biowapens in Oekraïne, waaronder medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Defensie en verschillende bedrijven die banden hebben met het Pentagon. 224 miljoen dollar Amerika heeft tussen 2005 en begin 2022 meer dan 224 miljoen dollar geïnvesteerd in biologische programma’s in Oekraïne, zei Bastrykin. Eind maart zei Kirillov dat de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, Hunter, betrokken was bij de financiering van de Oekraïense biolabs. Volgens Julia Mendel, voormalig woordvoerder van de Oekraïense president Zelenski, zijn de beschuldigingen ‘ongegrond’.
  0 Reacties 0 Deel acties
Meer blogs