Het platform waar de meerderheid de regels bepaald. Zijn er vraagstukken over hoe om te gaan met bepaalde normen op dit platform dan zal hier een poll voor worden gestart. Jij kan anoniem stemmen en wij zullen handelen naar wens van de meerderheid. Geen censuur maar een geweldige plek voor en van jou! Jij ziet wat je familie, vrienden of de pagina’s die jij volgt publiceert. Simpelweg geen filter of algoritmes op geplaatste berichten. 

Twee vuistregels:
1) Ken je normen en waarden. 
2) Wees aardig en behulpzaam. We doen dit samen. 

Gestelde regels door de hyvebook community:
1) ...

Heb jij een vraagstuk voor de community? Stuur deze dan in naar stelling@hyvebook.com. Houd er rekening mee dat elke stelling met een ja/nee of voor/tegen moet kunnen worden beantwoord. 

 

Enkel een web platform en geen app. 
Misschien niet ideaal maar omdat wij geen beperkingen opgelegd willen krijgen van Google en Apple is besloten dit nu nog niet te lanceren. Past de meerderheid van de community binnen deze regels dan kan dit later alsnog gerealiseerd worden. 

Wij volgen je persoonlijke surf gedrag niet!
Superfijn natuurlijk maar voor adverteerders minder interessant. Ons verdien model is dat dus simpelweg ook niet. Wij meten enkel info als hoeveel mensen er registreren, online zijn en hoeveel bezoeken dit dagelijks zijn etc. 

Je vraagt je waarschijnlijk af, waarom doen jullie dit dan? Als dat hele Hyvebook geen eens een verdienmodel heeft.... Simpel, omdat het kan en omdat het beter moet dan hoe de huidige social giganten te werk gaan. 

Hoe kan je ons helpen?
Je kan ons op verschillende manieren steunen. Dit kan bijvoorbeeld door het afsluiten van een Pro of Supporters abonnement. Ook kan je betaald berichten tonen aan de community op basis van publiekelijke informatie. Denk aan land, leeftijd en geslacht. Dus niet op interesses of surf gedrag.