• Woont in Ridderkerk
 • Vanaf Ridderkerk
 • Female
 • Gevolgd door 21 leden
Vastgezet bericht
'Horror' op Saint Vincent: alleen gevaccineerde mensen gered na zware vulkaanuitbarsting

www.ninefornews.nl

Vrijdag is de vulkaan La Soufrière op het Caribische eiland Saint Vincent uitgebarsten. Er steeg een zes tot acht kilometer hoge rookzuil op uit de krater. In de dorpen rond de vulkaan daalde veel as neer. De directeur van een seismisch centrum zei dat er nog meer uitbarstingen kunnen volgen.

Alleen mensen die zijn gevaccineerd tegen corona werden geëvacueerd. Voor de evacuatieoperatie hebben de autoriteiten onder meer vier cruiseschepen ingezet om eersterangsburgers naar omliggende eilanden te brengen. De tweederangsburgers, die niet zijn ingeënt, bleven achter en worden nu blootgesteld aan vulkanisch as.

Zoals onderstaand fragment van zender CBS laat zien, leven we al in een wereld waarin onderscheid wordt gemaakt tussen mensen die wel en mensen die niet zijn gevaccineerd.


Zo’n 16.000 mensen vluchten voor hun leven. Er zijn stroomstoringen, de drinkwatervoorziening is onderbroken en door de enorme aswolk is de zon bijna niet te zien. En nu krijgen de eilandbewoners dus ook nog eens te horen dat ze mogelijk niet gered worden als ze zich niet hebben laten vaccineren tegen corona.

Premier Ralph Gonsalves van Saint Vincent en de Grenadines zei zaterdag tijdens een persconferentie dat alleen gevaccineerde mensen worden geëvacueerd.

Horror

Barbardos, Grenada, Antigua en Saint Lucia nemen alleen volledig gevaccineerde vluchtelingen op. “Om de horror op Saint Vincent nog erger te maken, worden alleen gevaccineerde evacuees toegelaten aan boord van cruiseschepen en op nabijgelegen eilanden. Dit is erger dan mijn ergste nachtmerries over vaccinatie-segregatie,” reageerde iemand op social media. Een ander voegde toe: “Ik noem dit misdaden tegen de menselijkheid.”

Zondag meldde het Caribbean News Network dat de omstandigheden op het eiland verslechteren. De vulkaan rommelt en er komt veel vulkanisch as uit de lucht. Het grootste gedeelte van Saint Vincent zou zonder stroom zitten en bedekt zijn met as.

Volgende grote uitbarsting

Bijna 20.000 mensen moesten noodgedwongen hun huis verlaten nadat de vulkaan voor het eerst in meer dan 40 jaar uitbarstte. Er zijn zes uitbarstingen geweest: in 1718, 1812, 1814, 1902/03, 1979 en 2021.

De overheid zet de doodsbange bevolking voor het blok: neemt de prik of we laten je aan je lot over. De ongevaccineerden zitten vast op Saint Vincent en zetten zich schrap voor de volgende grote uitbarsting.

[Zero Hedge]

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!

Share

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
corona La Soufrière Saint Vincent vaccinatie vulkaan vulkaanuitbarsting

'Horror' op Saint Vincent: alleen gevaccineerde mensen gered na zware vulkaanuitbarsting www.ninefornews.nl Vrijdag is de vulkaan La Soufrière op het Caribische eiland Saint Vincent uitgebarsten. Er steeg een zes tot acht kilometer hoge rookzuil op uit de krater. In de dorpen rond de vulkaan daalde veel as neer. De directeur van een seismisch centrum zei dat er nog meer uitbarstingen kunnen volgen. Alleen mensen die zijn gevaccineerd tegen corona werden geëvacueerd. Voor de evacuatieoperatie hebben de autoriteiten onder meer vier cruiseschepen ingezet om eersterangsburgers naar omliggende eilanden te brengen. De tweederangsburgers, die niet zijn ingeënt, bleven achter en worden nu blootgesteld aan vulkanisch as. Zoals onderstaand fragment van zender CBS laat zien, leven we al in een wereld waarin onderscheid wordt gemaakt tussen mensen die wel en mensen die niet zijn gevaccineerd. Zo’n 16.000 mensen vluchten voor hun leven. Er zijn stroomstoringen, de drinkwatervoorziening is onderbroken en door de enorme aswolk is de zon bijna niet te zien. En nu krijgen de eilandbewoners dus ook nog eens te horen dat ze mogelijk niet gered worden als ze zich niet hebben laten vaccineren tegen corona. Premier Ralph Gonsalves van Saint Vincent en de Grenadines zei zaterdag tijdens een persconferentie dat alleen gevaccineerde mensen worden geëvacueerd. Horror Barbardos, Grenada, Antigua en Saint Lucia nemen alleen volledig gevaccineerde vluchtelingen op. “Om de horror op Saint Vincent nog erger te maken, worden alleen gevaccineerde evacuees toegelaten aan boord van cruiseschepen en op nabijgelegen eilanden. Dit is erger dan mijn ergste nachtmerries over vaccinatie-segregatie,” reageerde iemand op social media. Een ander voegde toe: “Ik noem dit misdaden tegen de menselijkheid.” Zondag meldde het Caribbean News Network dat de omstandigheden op het eiland verslechteren. De vulkaan rommelt en er komt veel vulkanisch as uit de lucht. Het grootste gedeelte van Saint Vincent zou zonder stroom zitten en bedekt zijn met as. Volgende grote uitbarsting Bijna 20.000 mensen moesten noodgedwongen hun huis verlaten nadat de vulkaan voor het eerst in meer dan 40 jaar uitbarstte. Er zijn zes uitbarstingen geweest: in 1718, 1812, 1814, 1902/03, 1979 en 2021. De overheid zet de doodsbange bevolking voor het blok: neemt de prik of we laten je aan je lot over. De ongevaccineerden zitten vast op Saint Vincent en zetten zich schrap voor de volgende grote uitbarsting. [Zero Hedge] Vind je deze info waardevol? Deel het met kennissen op je Socials! Share Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal Volgen © Copyright (c) NineForNews.nl Lees meer over: corona La Soufrière Saint Vincent vaccinatie vulkaan vulkaanuitbarsting
NineForNews.nl - Vrij en onafhankelijk nieuws
NineForNews publiceert vrij en onafhankelijk nieuws. We informeren over voeding en gezondheid, brengen nieuws dat de reguliere media doorgaans verzwijgen en berichten over vreemde fenomenen die wereldwijd worden waargenomen.
1 Reacties 0 Deel acties
Actueel
 • https://opiniez.com/2022/12/30/schaamteloze-pr-campagne-van-de-npo-voor-sigrid-kaag/jangajentaan/
  Schaamteloze PR-campagne van de NPO voor Sigrid Kaag
  2 Reacties 0 Deel acties
 • https://opiniez.com/2022/12/30/schaamteloze-pr-campagne-van-de-npo-voor-sigrid-kaag/jangajentaan/
  https://opiniez.com/2022/12/30/schaamteloze-pr-campagne-van-de-npo-voor-sigrid-kaag/jangajentaan/
  Schaamteloze PR-campagne van de NPO voor Sigrid Kaag
  0 Reacties 1 Deel acties
 • WEF verwijdert video waarin ze aankondigden dat ze je gaan opsluiten in Smart City Concentratiekampen
  dissident.one

  Het doel van de Globalistische meesters is om al het mensenvee samen te drijven in omheinde en digitaal gecontroleerde concentratiekampen.
  Voor zo lang ze u in leven laten natuurlijk, uiteindelijk willen ze van u af. En ze hebben de macht om dat te doen. Ze hebben minstens 80% van de Westerse mensen zo gek gekregen zich vrijwillig in te laten spuiten met iets waarvan niemand wist wat er in zat. Als ze dat voor elkaar kunnen krijgen met hun gekochte politieke en mediamacht kunnen ze veel meer voor elkaar krijgen.

  Ze zijn ons zat, ze noemen ons nutteloze eters en willen van ons af. Dat is toch allerduidelijkst?

  En het is toch duidelijk dat onze politici en journalisten door hen gekocht zijn.

  En voordat ze ons afmaken, drijven ze ons samen in grootsteden, zodat we controleerbaar zijn in hun smartcities.

  Die ze vervolgens naar believen in Lockdowns kunnen gooien voor het ‘klimaat’.

  Het WEF liet weten dode steden geweldig te vinden, maar verwijderde ook die video snel na de nodige backlash.

  Great Reset: WEF viert lege binnensteden en vernietigde winkels als succes
  De elites van deze wereld beseffen dat ze niet langer menselijke slaven nodig hebben, maar dat ze het ook met robots af kunnen en willen daarom van de mensen af.

  Jeff Bezos zei dat hij alle mensen in ‘Space-gevangenissen’ wil stoppen om slavenarbeid te verrichten, zodat de Aarde een groot natuurpark voor hem en zijn elitaire vriendjes zou zijn.

  Jeff Bezos zegt dat hij niet zal toestaan dat mensen op Aarde blijven, hij zal de planeet veranderen in een natuurreservaat
  Ze hebben de gekste fantasieën, maar niet een klinkt alsof het goed is voor ons.

  Ze zijn totaal ‘unhinged’, losgeslagen is geen goede vertaling. Ze hebben zoveel macht dat ze denken dat ze alles met ons kunnen doen. En misschien kunnen ze dat ook.

  We staan op de rand van de meest gruwelijke vorm van onomkeerbare globale slavernij.

  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

  Het Great Reset kabinet slacht de boeren en veroorzaakt een sociaal economische ramp


  Miljonaire moeder uit Dordrecht toont hoe ze €610/uur verdiend

  De goedkoopste manier om de afvoerbuis schoon te maken

  Dordrecht: vrouw krijgt elke 7 dagen € 10.000 op haar rekening

  Dordrecht: Onverkochte meubels die we bijna gratis weggeven!

  Tandheelkundige implantaten in Dordrecht - Speciale Kortingen -50%

  Deze werkloze familie uit Dordrecht verdient €200.000 per maand!
  WEF verwijdert video waarin ze aankondigden dat ze je gaan opsluiten in Smart City Concentratiekampen dissident.one Het doel van de Globalistische meesters is om al het mensenvee samen te drijven in omheinde en digitaal gecontroleerde concentratiekampen. Voor zo lang ze u in leven laten natuurlijk, uiteindelijk willen ze van u af. En ze hebben de macht om dat te doen. Ze hebben minstens 80% van de Westerse mensen zo gek gekregen zich vrijwillig in te laten spuiten met iets waarvan niemand wist wat er in zat. Als ze dat voor elkaar kunnen krijgen met hun gekochte politieke en mediamacht kunnen ze veel meer voor elkaar krijgen. Ze zijn ons zat, ze noemen ons nutteloze eters en willen van ons af. Dat is toch allerduidelijkst? En het is toch duidelijk dat onze politici en journalisten door hen gekocht zijn. En voordat ze ons afmaken, drijven ze ons samen in grootsteden, zodat we controleerbaar zijn in hun smartcities. Die ze vervolgens naar believen in Lockdowns kunnen gooien voor het ‘klimaat’. Het WEF liet weten dode steden geweldig te vinden, maar verwijderde ook die video snel na de nodige backlash. Great Reset: WEF viert lege binnensteden en vernietigde winkels als succes De elites van deze wereld beseffen dat ze niet langer menselijke slaven nodig hebben, maar dat ze het ook met robots af kunnen en willen daarom van de mensen af. Jeff Bezos zei dat hij alle mensen in ‘Space-gevangenissen’ wil stoppen om slavenarbeid te verrichten, zodat de Aarde een groot natuurpark voor hem en zijn elitaire vriendjes zou zijn. Jeff Bezos zegt dat hij niet zal toestaan dat mensen op Aarde blijven, hij zal de planeet veranderen in een natuurreservaat Ze hebben de gekste fantasieën, maar niet een klinkt alsof het goed is voor ons. Ze zijn totaal ‘unhinged’, losgeslagen is geen goede vertaling. Ze hebben zoveel macht dat ze denken dat ze alles met ons kunnen doen. En misschien kunnen ze dat ook. We staan op de rand van de meest gruwelijke vorm van onomkeerbare globale slavernij. Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram: Telegram: t.me/dissidenteen Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor: Het Great Reset kabinet slacht de boeren en veroorzaakt een sociaal economische ramp Miljonaire moeder uit Dordrecht toont hoe ze €610/uur verdiend De goedkoopste manier om de afvoerbuis schoon te maken Dordrecht: vrouw krijgt elke 7 dagen € 10.000 op haar rekening Dordrecht: Onverkochte meubels die we bijna gratis weggeven! Tandheelkundige implantaten in Dordrecht - Speciale Kortingen -50% Deze werkloze familie uit Dordrecht verdient €200.000 per maand!
  2 Reacties 0 Deel acties
 • 'Horror' op Saint Vincent: alleen gevaccineerde mensen gered na zware vulkaanuitbarsting

  www.ninefornews.nl

  Vrijdag is de vulkaan La Soufrière op het Caribische eiland Saint Vincent uitgebarsten. Er steeg een zes tot acht kilometer hoge rookzuil op uit de krater. In de dorpen rond de vulkaan daalde veel as neer. De directeur van een seismisch centrum zei dat er nog meer uitbarstingen kunnen volgen.

  Alleen mensen die zijn gevaccineerd tegen corona werden geëvacueerd. Voor de evacuatieoperatie hebben de autoriteiten onder meer vier cruiseschepen ingezet om eersterangsburgers naar omliggende eilanden te brengen. De tweederangsburgers, die niet zijn ingeënt, bleven achter en worden nu blootgesteld aan vulkanisch as.

  Zoals onderstaand fragment van zender CBS laat zien, leven we al in een wereld waarin onderscheid wordt gemaakt tussen mensen die wel en mensen die niet zijn gevaccineerd.


  Zo’n 16.000 mensen vluchten voor hun leven. Er zijn stroomstoringen, de drinkwatervoorziening is onderbroken en door de enorme aswolk is de zon bijna niet te zien. En nu krijgen de eilandbewoners dus ook nog eens te horen dat ze mogelijk niet gered worden als ze zich niet hebben laten vaccineren tegen corona.

  Premier Ralph Gonsalves van Saint Vincent en de Grenadines zei zaterdag tijdens een persconferentie dat alleen gevaccineerde mensen worden geëvacueerd.

  Horror

  Barbardos, Grenada, Antigua en Saint Lucia nemen alleen volledig gevaccineerde vluchtelingen op. “Om de horror op Saint Vincent nog erger te maken, worden alleen gevaccineerde evacuees toegelaten aan boord van cruiseschepen en op nabijgelegen eilanden. Dit is erger dan mijn ergste nachtmerries over vaccinatie-segregatie,” reageerde iemand op social media. Een ander voegde toe: “Ik noem dit misdaden tegen de menselijkheid.”

  Zondag meldde het Caribbean News Network dat de omstandigheden op het eiland verslechteren. De vulkaan rommelt en er komt veel vulkanisch as uit de lucht. Het grootste gedeelte van Saint Vincent zou zonder stroom zitten en bedekt zijn met as.

  Volgende grote uitbarsting

  Bijna 20.000 mensen moesten noodgedwongen hun huis verlaten nadat de vulkaan voor het eerst in meer dan 40 jaar uitbarstte. Er zijn zes uitbarstingen geweest: in 1718, 1812, 1814, 1902/03, 1979 en 2021.

  De overheid zet de doodsbange bevolking voor het blok: neemt de prik of we laten je aan je lot over. De ongevaccineerden zitten vast op Saint Vincent en zetten zich schrap voor de volgende grote uitbarsting.

  [Zero Hedge]

  Vind je deze info waardevol?
  Deel het met kennissen op je Socials!

  Share

  Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

  Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

  Volgen

  © Copyright (c) NineForNews.nl

  Lees meer over:
  corona La Soufrière Saint Vincent vaccinatie vulkaan vulkaanuitbarsting

  'Horror' op Saint Vincent: alleen gevaccineerde mensen gered na zware vulkaanuitbarsting www.ninefornews.nl Vrijdag is de vulkaan La Soufrière op het Caribische eiland Saint Vincent uitgebarsten. Er steeg een zes tot acht kilometer hoge rookzuil op uit de krater. In de dorpen rond de vulkaan daalde veel as neer. De directeur van een seismisch centrum zei dat er nog meer uitbarstingen kunnen volgen. Alleen mensen die zijn gevaccineerd tegen corona werden geëvacueerd. Voor de evacuatieoperatie hebben de autoriteiten onder meer vier cruiseschepen ingezet om eersterangsburgers naar omliggende eilanden te brengen. De tweederangsburgers, die niet zijn ingeënt, bleven achter en worden nu blootgesteld aan vulkanisch as. Zoals onderstaand fragment van zender CBS laat zien, leven we al in een wereld waarin onderscheid wordt gemaakt tussen mensen die wel en mensen die niet zijn gevaccineerd. Zo’n 16.000 mensen vluchten voor hun leven. Er zijn stroomstoringen, de drinkwatervoorziening is onderbroken en door de enorme aswolk is de zon bijna niet te zien. En nu krijgen de eilandbewoners dus ook nog eens te horen dat ze mogelijk niet gered worden als ze zich niet hebben laten vaccineren tegen corona. Premier Ralph Gonsalves van Saint Vincent en de Grenadines zei zaterdag tijdens een persconferentie dat alleen gevaccineerde mensen worden geëvacueerd. Horror Barbardos, Grenada, Antigua en Saint Lucia nemen alleen volledig gevaccineerde vluchtelingen op. “Om de horror op Saint Vincent nog erger te maken, worden alleen gevaccineerde evacuees toegelaten aan boord van cruiseschepen en op nabijgelegen eilanden. Dit is erger dan mijn ergste nachtmerries over vaccinatie-segregatie,” reageerde iemand op social media. Een ander voegde toe: “Ik noem dit misdaden tegen de menselijkheid.” Zondag meldde het Caribbean News Network dat de omstandigheden op het eiland verslechteren. De vulkaan rommelt en er komt veel vulkanisch as uit de lucht. Het grootste gedeelte van Saint Vincent zou zonder stroom zitten en bedekt zijn met as. Volgende grote uitbarsting Bijna 20.000 mensen moesten noodgedwongen hun huis verlaten nadat de vulkaan voor het eerst in meer dan 40 jaar uitbarstte. Er zijn zes uitbarstingen geweest: in 1718, 1812, 1814, 1902/03, 1979 en 2021. De overheid zet de doodsbange bevolking voor het blok: neemt de prik of we laten je aan je lot over. De ongevaccineerden zitten vast op Saint Vincent en zetten zich schrap voor de volgende grote uitbarsting. [Zero Hedge] Vind je deze info waardevol? Deel het met kennissen op je Socials! Share Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal Volgen © Copyright (c) NineForNews.nl Lees meer over: corona La Soufrière Saint Vincent vaccinatie vulkaan vulkaanuitbarsting
  NineForNews.nl - Vrij en onafhankelijk nieuws
  NineForNews publiceert vrij en onafhankelijk nieuws. We informeren over voeding en gezondheid, brengen nieuws dat de reguliere media doorgaans verzwijgen en berichten over vreemde fenomenen die wereldwijd worden waargenomen.
  1 Reacties 0 Deel acties
 • https://www.legitim.ch/post/johns-hopkins-university-best%C3%A4tigt-impfverweigerer-k%C3%B6nnen-mittels-pcr-test-geimpft-werden
  https://www.legitim.ch/post/johns-hopkins-university-best%C3%A4tigt-impfverweigerer-k%C3%B6nnen-mittels-pcr-test-geimpft-werden
  WWW.LEGITIM.CH
  Johns Hopkins University bestätigt: Impfverweigerer können mittels PCR-Test geimpft werden!
  Im Januar 2019 definierte die WHO die wachsende Zahl der Impfkritiker als eine der zehn grössten Bedrohungen für die globale Gesundheit und seit dem beispiellosen Corona-Impf-Fiasko hat sich die Zahl der Impfverweigerer regelrecht vervielfacht. Indessen formiert sich sogar innerhalb des schulmedizinischen Establishment
  0 Reacties 0 Deel acties
 • https://www.ninefornews.nl/grote-reset-zo-ziet-de-toekomst-eruit-als-de-elites-hun-zin-krijgen/
  https://www.ninefornews.nl/grote-reset-zo-ziet-de-toekomst-eruit-als-de-elites-hun-zin-krijgen/
  0 Reacties 0 Deel acties
 • 2
  0 Reacties 0 Deel acties
 • https://www.bitchute.com/video/LFvWQuBTYnle/
  https://www.bitchute.com/video/LFvWQuBTYnle/
  0 Reacties 0 Deel acties
 • https://www.stopworldcontrol.com
  https://www.stopworldcontrol.com
  English Home Page
  0 Reacties 0 Deel acties
 • 0 Reacties 0 Deel acties
Meer blogs