• Woont in Sint Jansteen
 • Vanaf Deurne
 • Male
 • Single
 • 03/02/1932
 • Gevolgd door 232 leden
Actueel
 • Een internationaal wereld menu: Karbonade van een Hollands varken, een week in Surinaamse marinade heel heet, verse kersen en mirabellen uit Californië gebakken en geflambeerd met Zwitserse Kirsch, grof Celtic zeezout uit England, Merlot uit Frankrijk en..dat allemaal ineen geflanst door een Belgische kok. Om dat internationale feest af te sluiten, een Arabica bonen filter koffie en room soesjes, helemaal zelf eigenhandig...poedersuiker op gestrooid..
  Een internationaal wereld menu: Karbonade van een Hollands varken, een week in Surinaamse marinade heel heet, verse kersen en mirabellen uit Californië gebakken en geflambeerd met Zwitserse Kirsch, grof Celtic zeezout uit England, Merlot uit Frankrijk en..dat allemaal ineen geflanst door een Belgische kok. Om dat internationale feest af te sluiten, een Arabica bonen filter koffie en room soesjes, helemaal zelf eigenhandig...poedersuiker op gestrooid..
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Mijn tieten hebben nog zon nodig.
  Mijn tieten hebben nog zon nodig.
  1
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Mijne nieuwe auto.
  Mijne nieuwe auto.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Mijn eerst spuit was van madame Astra, volgende dan van Zeneca.
  Mijn eerst spuit was van madame Astra, volgende dan van Zeneca.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • In mijnen hof aan het genieten.
  In mijnen hof aan het genieten.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Ik heb aan de gemeente huishulp gevraagd.
  Ik heb aan de gemeente huishulp gevraagd.
  0 0 Reacties 0 Deel acties
 • Het vaccin van AstraZeneca (Vaxzevria)
  Dit vaccin is ongeveer 1,3 miljoen keer gegeven. Er zijn bij Lareb 22.439 meldingen gedaan van mogelijke bijwerkingen op de laatste peildatum. Twaalf meldingen gingen over de nieuwe trombosebijwerking: de combinatie van een laag aantal bloedplaatjes (trombocytopenie) en een uitgebreide trombose. Deze zeldzame bijwerking is aan de bijsluiter toegevoegd. De klachten ontstonden 7 tot 20 dagen na vaccinatie. In Nederland zijn er meldingen gedaan van deze bijwerking over 11 vrouwen en 1 man, in de leeftijdscategorie 23 en 65 jaar, aldus het Lareb. IK BEN GEEN 23/65 JAAR MAAR 89?
  EN IK HEB ER DIKKER BLOED EN HOGERE BLOEDDRUK VAN PLUS, IETS MEER SPIERPIJN BIJ TRAINEN.GEKREGEN. MOET NU MEER BLOEDVERDUNNER PILLEN SLIKKEN
  Het vaccin van AstraZeneca (Vaxzevria) Dit vaccin is ongeveer 1,3 miljoen keer gegeven. Er zijn bij Lareb 22.439 meldingen gedaan van mogelijke bijwerkingen op de laatste peildatum. Twaalf meldingen gingen over de nieuwe trombosebijwerking: de combinatie van een laag aantal bloedplaatjes (trombocytopenie) en een uitgebreide trombose. Deze zeldzame bijwerking is aan de bijsluiter toegevoegd. De klachten ontstonden 7 tot 20 dagen na vaccinatie. In Nederland zijn er meldingen gedaan van deze bijwerking over 11 vrouwen en 1 man, in de leeftijdscategorie 23 en 65 jaar, aldus het Lareb. IK BEN GEEN 23/65 JAAR MAAR 89? EN IK HEB ER DIKKER BLOED EN HOGERE BLOEDDRUK VAN PLUS, IETS MEER SPIERPIJN BIJ TRAINEN.GEKREGEN. MOET NU MEER BLOEDVERDUNNER PILLEN SLIKKEN
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Mijn zoontje kwam binnen en in zijn kielzog zwommen enkele jonge harinkjes mee. Ik heb die dan heel sadistisch in stukken gehakt...gemarineerd met balsamicoazijn, beetje mayonaise en schalullekes. Krokante broodjes recht uit de oven Broodje haring op mijn manier. En, da was lakker. Om af te sluiten een heerlijke poes van tom. Nu uitbuiken.
  Mijn zoontje kwam binnen en in zijn kielzog zwommen enkele jonge harinkjes mee. Ik heb die dan heel sadistisch in stukken gehakt...gemarineerd met balsamicoazijn, beetje mayonaise en schalullekes. Krokante broodjes recht uit de oven Broodje haring op mijn manier. En, da was lakker. Om af te sluiten een heerlijke poes van tom. Nu uitbuiken.
  2
  2 Reacties 0 Deel acties
 • Mensen hebben het nu veel makkelijker. Vroeger madam badkamer in...voor lange tijd want, haartjes verzorgen, eventueel krulspelden uithalen. Smink op doen, wenkbrauwen en wimpers verzorgen en opkrullen, lipstick enz. Nu wassen werkbroek aan, eventueel nog een versleten kapotte broek op zolder gevonden, daarover een t-shirt of iets dergelijks. En de mannen, vroeger badkamer, haartjes netjes verzorgen, eventueel baard en snor fatsoeneren of mooi glad geschoren, dan mooi hemd, stropdas, prachtig kostuum, glimmende schoenen enz. Nu, ongeschoren stoppelbaard, haar pfff, werkbroek en door over een onderhemdje, turnsloefjes en naar werk of. Het mooie in het straatbeeld is dan ook verdwenen.
  Mensen hebben het nu veel makkelijker. Vroeger madam badkamer in...voor lange tijd want, haartjes verzorgen, eventueel krulspelden uithalen. Smink op doen, wenkbrauwen en wimpers verzorgen en opkrullen, lipstick enz. Nu wassen werkbroek aan, eventueel nog een versleten kapotte broek op zolder gevonden, daarover een t-shirt of iets dergelijks. En de mannen, vroeger badkamer, haartjes netjes verzorgen, eventueel baard en snor fatsoeneren of mooi glad geschoren, dan mooi hemd, stropdas, prachtig kostuum, glimmende schoenen enz. Nu, ongeschoren stoppelbaard, haar pfff, werkbroek en door over een onderhemdje, turnsloefjes en naar werk of. Het mooie in het straatbeeld is dan ook verdwenen.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • IK GEBRUIKTE EEN KONINKLIJK WOORD OP FACEBOOK NAMELIJK; "MOFFEN' HET WOOR DAT KONINGIN WILHELMINA NOEMDE IN 1940 BETREFT DE BEZETTERS. VOLGENS EEN FACEBOOKLID IS DIT HATELIJK. EN HEEFT DAN OOK KLACHT NEERGELEGD WAARDOOR IK 7 DAGEN BLOKKADE KREEG. DIE KLACHTENAAR...IS WAARSCHIJNLIJK VOORSTANDER VAN DIE INV ASIE IN 1940?
  IK GEBRUIKTE EEN KONINKLIJK WOORD OP FACEBOOK NAMELIJK; "MOFFEN' HET WOOR DAT KONINGIN WILHELMINA NOEMDE IN 1940 BETREFT DE BEZETTERS. VOLGENS EEN FACEBOOKLID IS DIT HATELIJK. EN HEEFT DAN OOK KLACHT NEERGELEGD WAARDOOR IK 7 DAGEN BLOKKADE KREEG. DIE KLACHTENAAR...IS WAARSCHIJNLIJK VOORSTANDER VAN DIE INV ASIE IN 1940?
  0 Reacties 0 Deel acties
Meer blogs