• Woont in Sint Jansteen
 • Vanaf Deurne
 • Male
 • Single
 • 03/02/1932
 • Gevolgd door 262 leden
Actueel
 • Before & after...21 jaar en 68 jaar later...
  Before & after...21 jaar en 68 jaar later...
  0 Reacties 0 Deel acties

 • Beste mevrouw Al-Qaq,

  Ik kreeg vannacht een telefoontje van een nicht uit Israël.

  Hij meldde dat de Palestijnen weer raketten aan het afvuren waren.

  Gelukkig kon ik hem geruststellen; het waren geen raketten, het was vuurwerk.

  Ze feestten alvast vanwege de extra miljoenen die ze vanaf 2021 vanuit Nederland gaan krijgen om oorlog met Israël te voeren. Dat lijkt de oude vrienden van uw man een zekerheidje nu u de lijsttrekkersstrijd bij D66 heeft gewonnen.

  En het knappe is: u heeft er níets voor hoeven doen.

  Ik dacht nog even dat uw enige vrouwelijke concurrent, Kajsa Ollongren, alleen maar tijdelijk van het toneel was verdwenen omdat ze stiekem stage liep bij haar vriendin prinses Beatrix. Zodat ze kon leren hoe ze de bevolking nóg schaamtelozer kon bedonderen. Met minder dan de beste leermeesters neemt ze immers, zo weten we sinds ze jarenlang de rechterhand van Mark Rutte was, geen genoegen. En de Oranjes zijn op dat gebied (bleek gisteren weer uit onderzoek van Zembla) buitencategorie.

  Maar ze schijnt echt stevig ziek te zijn, dus die heeft wel wat anders aan haar hoofd.

  En dan viel gisteren uw laatste concurrent af: Rob Jetten.

  Sale (NL)
  De software bij de huidige ‘voorman’ van D66 haperde zodanig dat hij dacht dat het wel een goed idee was om een bekend gedicht zonder bronvermelding én zonder toestemming van de maker te bewerken en voor propaganda-doeleinden te misbruiken.

  De rechthebbenden kunnen in zo’n geval zonder enige moeite een rechtszaak wegens schending van het auteursrecht (met alle bijbehorende overtredingen) aanspannen. Die zullen ze op zeker winnen.

  Alleen… deze rechthebbenden hebben wel iets anders aan hun hoofd, nu het lijk van de dichter in kwestie nog warm was toen Robbie hem misbruikte.

  Wie nu denkt dat jullie hoofdrobot van dienst een stagiaire de schuld geeft, beweert dat zijn account gehackt is of (beetje ongebruikelijk in de politiek, maar toch) ronduit zijn excuses aanbiedt aan de nabestaanden, heeft het mis.

  Hij zwijgt.

  In afwachting van het volgende stormpje, elders.

  Maar ondertussen zal ook de laatste D66’er die dacht dat het een goed idee was om de viriele omkoopneukhuteigenaar uit Wageningen door een homosuele pratende pop uit Nijmegen te laten opvolgen wel tot inkeer zijn gekomen.

  Dus ik moet u feliciteren.

  En de columnisten, want het blijft op deze manier wel heel gemakkelijk prijsschieten op de partij die ooit werd geleid door min of meer geloofwaardige mensen als Hans van Mierlo en Jan Terlouw.

  Groet,

  JanD
  Beste mevrouw Al-Qaq, Ik kreeg vannacht een telefoontje van een nicht uit Israël. Hij meldde dat de Palestijnen weer raketten aan het afvuren waren. Gelukkig kon ik hem geruststellen; het waren geen raketten, het was vuurwerk. Ze feestten alvast vanwege de extra miljoenen die ze vanaf 2021 vanuit Nederland gaan krijgen om oorlog met Israël te voeren. Dat lijkt de oude vrienden van uw man een zekerheidje nu u de lijsttrekkersstrijd bij D66 heeft gewonnen. En het knappe is: u heeft er níets voor hoeven doen. Ik dacht nog even dat uw enige vrouwelijke concurrent, Kajsa Ollongren, alleen maar tijdelijk van het toneel was verdwenen omdat ze stiekem stage liep bij haar vriendin prinses Beatrix. Zodat ze kon leren hoe ze de bevolking nóg schaamtelozer kon bedonderen. Met minder dan de beste leermeesters neemt ze immers, zo weten we sinds ze jarenlang de rechterhand van Mark Rutte was, geen genoegen. En de Oranjes zijn op dat gebied (bleek gisteren weer uit onderzoek van Zembla) buitencategorie. Maar ze schijnt echt stevig ziek te zijn, dus die heeft wel wat anders aan haar hoofd. En dan viel gisteren uw laatste concurrent af: Rob Jetten. Sale (NL) De software bij de huidige ‘voorman’ van D66 haperde zodanig dat hij dacht dat het wel een goed idee was om een bekend gedicht zonder bronvermelding én zonder toestemming van de maker te bewerken en voor propaganda-doeleinden te misbruiken. De rechthebbenden kunnen in zo’n geval zonder enige moeite een rechtszaak wegens schending van het auteursrecht (met alle bijbehorende overtredingen) aanspannen. Die zullen ze op zeker winnen. Alleen… deze rechthebbenden hebben wel iets anders aan hun hoofd, nu het lijk van de dichter in kwestie nog warm was toen Robbie hem misbruikte. Wie nu denkt dat jullie hoofdrobot van dienst een stagiaire de schuld geeft, beweert dat zijn account gehackt is of (beetje ongebruikelijk in de politiek, maar toch) ronduit zijn excuses aanbiedt aan de nabestaanden, heeft het mis. Hij zwijgt. In afwachting van het volgende stormpje, elders. Maar ondertussen zal ook de laatste D66’er die dacht dat het een goed idee was om de viriele omkoopneukhuteigenaar uit Wageningen door een homosuele pratende pop uit Nijmegen te laten opvolgen wel tot inkeer zijn gekomen. Dus ik moet u feliciteren. En de columnisten, want het blijft op deze manier wel heel gemakkelijk prijsschieten op de partij die ooit werd geleid door min of meer geloofwaardige mensen als Hans van Mierlo en Jan Terlouw. Groet, JanD
  1
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Tijdens het trainen dacht ik zo; zijn er nog 80+s die zich ook nog regelmatig afbeulen met zware gewichten/krachttraining? Ben benieuwd of ik de enige ben. Voor mij is het een noodzakelijk gevecht tegen longfibrose.
  Tijdens het trainen dacht ik zo; zijn er nog 80+s die zich ook nog regelmatig afbeulen met zware gewichten/krachttraining? Ben benieuwd of ik de enige ben. Voor mij is het een noodzakelijk gevecht tegen longfibrose.
  1 Reacties 0 Deel acties
 • FACEBOOK ZET DE AANVAL IN MET DE RED-BUTTON!

  Vanavond stelde ik een simpele vraag op Facebook: "Ik hoor voortdurend dat mensen worden geblokt en dat posts niet meer kunnen worden gedeeld op Facebook. Dit hoor ik wel vaker maar nu meer dan eerder. Herkent iemand dit?"

  Het regende reacties.

  Bijna 10% van al mijn Facebook vrienden reageerde en konden allemaal bevestigen dat zij inderdaad een vorm van blokkade hebben.

  Noch in de Main Stream Media, noch vanuit Facebook, is hier iets over te vinden.

  Maanden geleden werd mij, door iemand die bij Facebook werkt, in vertrouwen verteld dat Facebook hard werkte aan een Red-Button.

  Met deze rode knop kan Facebook in één keer duizenden, honderdduizenden en zelfs miljoenen mensen tegelijk beperken en blokken. "Ze werken er dag en nacht aan" zo wist deze dame mij te vertellen.

  Deze Red-Button lijkt sinds gisteren geactiveerd of te worden getest. Duizenden, misschien wel tienduizenden mensen werden gisteren voor een bepaalde tijd, vaak zonder opgaaf van redenen, geblokt waarmee zij geen berichten meer konden delen, soms niet meer live konden gaan, geen posts meer kunnen plaatsen of berichten konden liken.

  De meest gehoorde klacht is dat berichten niet meer kunnen worden gedeeld. Het delen van berichten is een van de voornaamste manieren om een bericht onder een grote groep vrienden zichtbaar te maken en veel mensen tegelijk te bereiken.

  Facebook lijkt daarmee de aanval in te hebben gezet tegen andersdenkenden en verbreekt daarmee niet alleen haar eigen Algemene Voorwaarden maar overtreedt daarmee ook artikel 1 van de grondwet.

  Artikel 1: Gelijke behandeling en discriminatieverbod
  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  In de Algemene Voorwaarden van Facebook is het volgende te vinden:
  "We willen dat mensen openlijk kunnen praten over de onderwerpen die ze belangrijk vinden, zelfs als sommige mensen het er niet mee eens zijn of ze aanstootgevend vinden"

  en

  "Als je een consument bent en in een lidstaat van de Europese Unie woont, zijn de wetten van die lidstaat van toepassing op alle vorderingen"
  Wij gaan met spoed onderzoeken of wij een massale rechtszaak kunnen starten namens honderden, misschien wel duizenden gebruikers.

  Heb jij interesse om hier mogelijk aan mee te doen of wil je dat wij je hiervan op de hoogte kunnen houden?

  Vul dan het formulier in: https://armyoflove.nl/facebook/

  Groet,

  Mordechai Krispijn

  Je kan dit bericht mogelijk niet delen. Het kopiëren en plakken op je eigen tijdslijn is vaak nog wel een optie.
  FACEBOOK ZET DE AANVAL IN MET DE RED-BUTTON! Vanavond stelde ik een simpele vraag op Facebook: "Ik hoor voortdurend dat mensen worden geblokt en dat posts niet meer kunnen worden gedeeld op Facebook. Dit hoor ik wel vaker maar nu meer dan eerder. Herkent iemand dit?" Het regende reacties. Bijna 10% van al mijn Facebook vrienden reageerde en konden allemaal bevestigen dat zij inderdaad een vorm van blokkade hebben. Noch in de Main Stream Media, noch vanuit Facebook, is hier iets over te vinden. Maanden geleden werd mij, door iemand die bij Facebook werkt, in vertrouwen verteld dat Facebook hard werkte aan een Red-Button. Met deze rode knop kan Facebook in één keer duizenden, honderdduizenden en zelfs miljoenen mensen tegelijk beperken en blokken. "Ze werken er dag en nacht aan" zo wist deze dame mij te vertellen. Deze Red-Button lijkt sinds gisteren geactiveerd of te worden getest. Duizenden, misschien wel tienduizenden mensen werden gisteren voor een bepaalde tijd, vaak zonder opgaaf van redenen, geblokt waarmee zij geen berichten meer konden delen, soms niet meer live konden gaan, geen posts meer kunnen plaatsen of berichten konden liken. De meest gehoorde klacht is dat berichten niet meer kunnen worden gedeeld. Het delen van berichten is een van de voornaamste manieren om een bericht onder een grote groep vrienden zichtbaar te maken en veel mensen tegelijk te bereiken. Facebook lijkt daarmee de aanval in te hebben gezet tegen andersdenkenden en verbreekt daarmee niet alleen haar eigen Algemene Voorwaarden maar overtreedt daarmee ook artikel 1 van de grondwet. Artikel 1: Gelijke behandeling en discriminatieverbod Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan. In de Algemene Voorwaarden van Facebook is het volgende te vinden: "We willen dat mensen openlijk kunnen praten over de onderwerpen die ze belangrijk vinden, zelfs als sommige mensen het er niet mee eens zijn of ze aanstootgevend vinden" en "Als je een consument bent en in een lidstaat van de Europese Unie woont, zijn de wetten van die lidstaat van toepassing op alle vorderingen" Wij gaan met spoed onderzoeken of wij een massale rechtszaak kunnen starten namens honderden, misschien wel duizenden gebruikers. Heb jij interesse om hier mogelijk aan mee te doen of wil je dat wij je hiervan op de hoogte kunnen houden? Vul dan het formulier in: https://armyoflove.nl/facebook/ Groet, Mordechai Krispijn Je kan dit bericht mogelijk niet delen. Het kopiëren en plakken op je eigen tijdslijn is vaak nog wel een optie.
  1 Reacties 0 Deel acties
 • Toen de Duitsers (mag hier hun naam niet noemen of, ik krijg weer 7 dagen blok) na de oorlog naar huis vluchten, hadden ze die doodvermoeide paarden overal achter gelaten. Wel ik had er nu van zo een paard een biefstuk., enfin was goed voor mijn kaakspieren. Eens kijken of dat paardenvlees me kan genezen van mijn longfibrose. Na 6 dagen coma door meningitis kwam ik terug tot leven door, elke dag een groot glas paardenbloed met bruine suiker. ja ja echt waar. Dat perste mijn vader met een speciaal machientje uit paardenvlees. Dat vlees kregen we van de paardenbeenhouwer Alois uit de Confortalei in Deurne. Mijn moeder was bevriend (lesbisch) met Jeanne de vrouw van Alois dus, geen probleem met het paardenvlees. Vroeger toen ik op het Kiel woonde kocht ik altijd paarden file in de Limburgstraat, wie bekend? In Liechtenstein was net over de grens in Buchs een paarden slachter, kon ik ook files kopen. O ja. nu dus die taaie biefstuk met, ratatouille, rawit pepers, sambal rijst. Daarna een koffiefilter (zonder schuim) Helaas koud want, ik was in slaap gevallen. En koffiekoek.
  Toen de Duitsers (mag hier hun naam niet noemen of, ik krijg weer 7 dagen blok) na de oorlog naar huis vluchten, hadden ze die doodvermoeide paarden overal achter gelaten. Wel ik had er nu van zo een paard een biefstuk., enfin was goed voor mijn kaakspieren. Eens kijken of dat paardenvlees me kan genezen van mijn longfibrose. Na 6 dagen coma door meningitis kwam ik terug tot leven door, elke dag een groot glas paardenbloed met bruine suiker. ja ja echt waar. Dat perste mijn vader met een speciaal machientje uit paardenvlees. Dat vlees kregen we van de paardenbeenhouwer Alois uit de Confortalei in Deurne. Mijn moeder was bevriend (lesbisch) met Jeanne de vrouw van Alois dus, geen probleem met het paardenvlees. Vroeger toen ik op het Kiel woonde kocht ik altijd paarden file in de Limburgstraat, wie bekend? In Liechtenstein was net over de grens in Buchs een paarden slachter, kon ik ook files kopen. O ja. nu dus die taaie biefstuk met, ratatouille, rawit pepers, sambal rijst. Daarna een koffiefilter (zonder schuim) Helaas koud want, ik was in slaap gevallen. En koffiekoek.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Nog snel een selfietje gemaakt zolang het nog kan. Want straks zie ik er niet meer zo appetijtelijk uit denk ik. Want het slopen begint hoe ouder je word hoe erger. Ik wil uiteraard wel oud worden (oei ben ik al...) maar niet lelijker.
  Nog snel een selfietje gemaakt zolang het nog kan. Want straks zie ik er niet meer zo appetijtelijk uit denk ik. Want het slopen begint hoe ouder je word hoe erger. Ik wil uiteraard wel oud worden (oei ben ik al...) maar niet lelijker.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Onverwacht bezoek van mijn kids, het schijnt dat het vandaag een speciale dag is. Weet ik veel...Cadeautjes......en mijn zoon had levende beesten bij, heb ze allemaal dood gebeten.
  Onverwacht bezoek van mijn kids, het schijnt dat het vandaag een speciale dag is. Weet ik veel...Cadeautjes......en mijn zoon had levende beesten bij, heb ze allemaal dood gebeten.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Momenteel wereldwijd 4 miljoen corona doden, toch nog maar de helft van de tabak doden.
  Momenteel wereldwijd 4 miljoen corona doden, toch nog maar de helft van de tabak doden.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Een internationaal wereld menu: Karbonade van een Hollands varken, een week in Surinaamse marinade heel heet, verse kersen en mirabellen uit Californië gebakken en geflambeerd met Zwitserse Kirsch, grof Celtic zeezout uit England, Merlot uit Frankrijk en..dat allemaal ineen geflanst door een Belgische kok. Om dat internationale feest af te sluiten, een Arabica bonen filter koffie en room soesjes, helemaal zelf eigenhandig...poedersuiker op gestrooid..
  Een internationaal wereld menu: Karbonade van een Hollands varken, een week in Surinaamse marinade heel heet, verse kersen en mirabellen uit Californië gebakken en geflambeerd met Zwitserse Kirsch, grof Celtic zeezout uit England, Merlot uit Frankrijk en..dat allemaal ineen geflanst door een Belgische kok. Om dat internationale feest af te sluiten, een Arabica bonen filter koffie en room soesjes, helemaal zelf eigenhandig...poedersuiker op gestrooid..
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Mijn tieten hebben nog zon nodig.
  Mijn tieten hebben nog zon nodig.
  1
  0 Reacties 0 Deel acties
Meer blogs