• Woont in Sint Jansteen
 • Vanaf Deurne
 • Male
 • Single
 • 03/02/1932
 • Gevolgd door 268 leden
Actueel
 • Toast champignon oei, is weer voor 2 keer te eten. Vroeger in de oorlog aten het als vleesvervanger, we aten elke dag vlees van onze eigen geslachte dieren, ook nog na de oorlog. Ik ging dan paddenstoelen zoeken in de bossen en, mijn bomma controleerde nog om te zien dat er geen giftige bij waren, maar ik kende het ook al.
  Toast champignon oei, is weer voor 2 keer te eten. Vroeger in de oorlog aten het als vleesvervanger, we aten elke dag vlees van onze eigen geslachte dieren, ook nog na de oorlog. Ik ging dan paddenstoelen zoeken in de bossen en, mijn bomma controleerde nog om te zien dat er geen giftige bij waren, maar ik kende het ook al.
  1 Reacties 0 Deel acties
 • 1
  0 Reacties 0 Deel acties
 • 1
  0 Reacties 0 Deel acties
 • 1
  4 0 Reacties 0 Deel acties
 • 1
  3 0 Reacties 0 Deel acties
 • Omdat het zondag is, mezelf verwend met lekker eten. Gevulde courgette met madame Jeanette tomatensaus en couscous.
  Omdat het zondag is, mezelf verwend met lekker eten. Gevulde courgette met madame Jeanette tomatensaus en couscous.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • De japanners en hun politiek tov de moslims
  Heeft U al ooit in de krant gelezen dat een politieke leider of eerste minister van een Islamietische staat een staatsbezoek bracht aan Japan ?
  Heeft U al ooit er bij stil gestaan dat er een berichtgeving kwam met een officieel staatsbezoek van Iran of Saoudi Arabie aan Japan ?
  Japan is een land dat de islam achter gesloten gordijnen houdt en zeer strikte beperkingen heeft opgelegd aan de islam en alle moslims.
  De redenen zijn de volgende:
  a) Japan is het enige land dat geen burgerschap (nationaliteit) geeft aan moslims;
  b) In Japan kunnen moslims geen permanente verblijfsvergunning krijgen;
  c) Zijn er zeer strikte verbodsregels inzake het verspreiden van de Islam in Japan;
  d) Op de universiteiten van Japan, worden er geen Arabische of andere islamitische talen onderwezen;
  e) Het is verboden om de gedrukte Koran in te voeren ook deze gedrukt in het Arabisch;
  f) In overeenstemming met de verschenen richtlijnen van de Japanse regering,
  zijn er enkel voor 2 moslim Lakhs een visum verstrekt voor tijdelijk verblijf en zij moesten conform de japanse wet verplicht japans spreken en moesten verplicht hun godsdienstige rituelen uitvoeren in hun wettelijke verblijfplaats .
  g) Japan is het enige land in de wereld welke een zeer beperkt aantal onbelangrijke ambassades hebben van de islam staten;
  h) De Japanners zijn totaal niet aangetrokken door de Islam;
  i) De in Japan verblijvende moslims zijn enkel werknemers van buitenlandse bedrijven;
  j) Zelfs vandaag, worden er geen visa toegestaan aan moslim geneesheren, ingenieurs of beheerders welke door buitenlandse bedrijven worden gezonden;
  k) Het grootste deel van desbetreffende bedrijven voorzien in hun onderrichtingen dat enkel niet moslims zich mogen kandidaat stellen voor een job;
  l) De Japanse overheid is van mening dat de moslims fundamentalisten zijn en dat zij zelfs in het tijdperk van de globalisatie, niet bereid zijn om hun moslim wetten te wijzigen;
  m) De moslims moeten er niet aan denken om een gehuurd appartement te krijgen in Japan ;
  n) Indien iemand te weten komt dat zijn buurman een moslim is, wel dan slaat de ganse buurt alarm ;
  o) Niemand mag een islam cel of een Arabische kring in Japan ;
  p) Er is geen wet (sharia) in Japan;
  q) Indien een Japanse vrouw huwt met een moslim, dan wordt zij beschouwd als een paria voor altijd ;
  r) In overeenstemming met dhr Komico Yagi (Departementshoofd van de Universiteit van Tokio) Is er een mentaliteit in Japan waarbij de moslim godsdienst een zeer intollerante religie is en men deze ten stelligste moet mijden; (er ver van wegblijven)
  De japanners en hun politiek tov de moslims Heeft U al ooit in de krant gelezen dat een politieke leider of eerste minister van een Islamietische staat een staatsbezoek bracht aan Japan ? Heeft U al ooit er bij stil gestaan dat er een berichtgeving kwam met een officieel staatsbezoek van Iran of Saoudi Arabie aan Japan ? Japan is een land dat de islam achter gesloten gordijnen houdt en zeer strikte beperkingen heeft opgelegd aan de islam en alle moslims. De redenen zijn de volgende: a) Japan is het enige land dat geen burgerschap (nationaliteit) geeft aan moslims; b) In Japan kunnen moslims geen permanente verblijfsvergunning krijgen; c) Zijn er zeer strikte verbodsregels inzake het verspreiden van de Islam in Japan; d) Op de universiteiten van Japan, worden er geen Arabische of andere islamitische talen onderwezen; e) Het is verboden om de gedrukte Koran in te voeren ook deze gedrukt in het Arabisch; f) In overeenstemming met de verschenen richtlijnen van de Japanse regering, zijn er enkel voor 2 moslim Lakhs een visum verstrekt voor tijdelijk verblijf en zij moesten conform de japanse wet verplicht japans spreken en moesten verplicht hun godsdienstige rituelen uitvoeren in hun wettelijke verblijfplaats . g) Japan is het enige land in de wereld welke een zeer beperkt aantal onbelangrijke ambassades hebben van de islam staten; h) De Japanners zijn totaal niet aangetrokken door de Islam; i) De in Japan verblijvende moslims zijn enkel werknemers van buitenlandse bedrijven; j) Zelfs vandaag, worden er geen visa toegestaan aan moslim geneesheren, ingenieurs of beheerders welke door buitenlandse bedrijven worden gezonden; k) Het grootste deel van desbetreffende bedrijven voorzien in hun onderrichtingen dat enkel niet moslims zich mogen kandidaat stellen voor een job; l) De Japanse overheid is van mening dat de moslims fundamentalisten zijn en dat zij zelfs in het tijdperk van de globalisatie, niet bereid zijn om hun moslim wetten te wijzigen; m) De moslims moeten er niet aan denken om een gehuurd appartement te krijgen in Japan ; n) Indien iemand te weten komt dat zijn buurman een moslim is, wel dan slaat de ganse buurt alarm ; o) Niemand mag een islam cel of een Arabische kring in Japan ; p) Er is geen wet (sharia) in Japan; q) Indien een Japanse vrouw huwt met een moslim, dan wordt zij beschouwd als een paria voor altijd ; r) In overeenstemming met dhr Komico Yagi (Departementshoofd van de Universiteit van Tokio) Is er een mentaliteit in Japan waarbij de moslim godsdienst een zeer intollerante religie is en men deze ten stelligste moet mijden; (er ver van wegblijven)
  1
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Een echte Belgische dagelijkse kost. Boontjes in tomatensaus, pattatenstoemp en..een kotelet van Plus. In de pan wachten tot al het water er is uitgelopen, dan proberen te bakken en, resultaat...ne schoenzool.
  Een echte Belgische dagelijkse kost. Boontjes in tomatensaus, pattatenstoemp en..een kotelet van Plus. In de pan wachten tot al het water er is uitgelopen, dan proberen te bakken en, resultaat...ne schoenzool.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Hup, daar gaan we weer, die strijd tegen longfibrose en het ouder worden.
  Hup, daar gaan we weer, die strijd tegen longfibrose en het ouder worden.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • 0 Reacties 0 Deel acties
Meer blogs