I AM NOT SPECIAL,I AM A LIMITED EDITON.
Social Links
Vastgezet bericht
https://en.world-mediastreet.nl/
https://en.world-mediastreet.nl/
0 Reacties 0 Deel acties
Actueel
 • Kabinet schroeft steun Oekraïne op na mobilisatie en referenda

  ANP 1 uur geleden

  Alpecin-Deceuninck komt met verklaring over Van…

  Gaat Máxima hiermee té ver?

  © Copyright ANP 2022 Kabinet schroeft steun Oekraïne op na mobilisatie en referenda
  DEN HAAG (ANP) - Het kabinet gaat de steun aan Oekraïne intensiveren, schrijft premier Mark Rutte op Twitter. "Meer wapens, meer sancties, meer isolatie van Rusland." Daarmee reageert het kabinet op de mobilisatie van troepen in Rusland en de schijnreferenda die Rusland hield in bezet gebied in Oekraïne.
  "De bescherming van Europa is voor onze veiligheid cruciaal", aldus de premier. Vorige week zei hij bij de Verenigde Naties dat Poetin "en zijn agressieoorlog moet worden gestopt".
  De Oekraïense president Volodimir Zelenski schrijft op Twitter een "productief" gesprek met Rutte gehad te hebben. Nederland en Oekraïne zijn het volgens hem "unaniem" eens dat extra sancties tegen Rusland nodig zijn na het houden van de schijnreferenda.
  Wat het kabinet precies gaat uittrekken voor wapens of andere middelen, maakte de premier niet bekend. Het kabinet deelt informatie daarover slechts spaarzaam, om zo Rusland niet wijzer te maken dan nodig.

  Kabinet schroeft steun Oekraïne op na mobilisatie en referenda ANP 1 uur geleden Alpecin-Deceuninck komt met verklaring over Van… Gaat Máxima hiermee té ver? © Copyright ANP 2022 Kabinet schroeft steun Oekraïne op na mobilisatie en referenda DEN HAAG (ANP) - Het kabinet gaat de steun aan Oekraïne intensiveren, schrijft premier Mark Rutte op Twitter. "Meer wapens, meer sancties, meer isolatie van Rusland." Daarmee reageert het kabinet op de mobilisatie van troepen in Rusland en de schijnreferenda die Rusland hield in bezet gebied in Oekraïne. "De bescherming van Europa is voor onze veiligheid cruciaal", aldus de premier. Vorige week zei hij bij de Verenigde Naties dat Poetin "en zijn agressieoorlog moet worden gestopt". De Oekraïense president Volodimir Zelenski schrijft op Twitter een "productief" gesprek met Rutte gehad te hebben. Nederland en Oekraïne zijn het volgens hem "unaniem" eens dat extra sancties tegen Rusland nodig zijn na het houden van de schijnreferenda. Wat het kabinet precies gaat uittrekken voor wapens of andere middelen, maakte de premier niet bekend. Het kabinet deelt informatie daarover slechts spaarzaam, om zo Rusland niet wijzer te maken dan nodig.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Uw (W)arme Bakker.
  Uw (W)arme Bakker.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • https://t.me/KlokkenluidersBelgie/41704
  https://t.me/KlokkenluidersBelgie/41704
  T.ME
  🔔 Klokkenluiders 🔔 België
  As Truther who has been awake for a decade, I still get shocked, when I find out how long this evil has been going on. The medical industry has been in the grip and subversion of the Secret Luciferian Cult from the time of its beginning stages even. It’s always been about keeping healthy people sick and to cull populations. Thanks to the internet they can't stop the people from waking up to the truth. 💥🐸🇺🇸 SHARE Join: @WikiLeaksFilesNow
  0 Reacties 0 Deel acties
 • https://t.me/KlokkenluidersBelgie/41718
  https://t.me/KlokkenluidersBelgie/41718
  T.ME
  🔔 Klokkenluiders 🔔 België
  Tienduizenden illegale immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten naderen de Turkse stad Edirne en noemen zichzelf het "konvooi van het licht". Ze bestormen de grens met Griekenland en trekken door de Balkan naar het noorden. De eindbestemming is de landen van West-Europa, voornamelijk Duitsland. In totaal kunnen dit najaar tot tien van dergelijke "konvooien" worden gevormd.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • https://t.me/KlokkenluidersBelgie/41719
  https://t.me/KlokkenluidersBelgie/41719
  T.ME
  🔔 Klokkenluiders 🔔 België
  Iers parlementslid Claire Daly: "Als hypocrisie een naam had, zou het de EU heten." "De EU "doet alsof ze om de mensenrechten geeft, maar negeert de misdaden die door haar eigen leden worden begaan."🔥🔥🔥🔥🔥 https://t.me/thefreespeechmovement
  0 Reacties 0 Deel acties
 • https://www.deondernemer.nl/actueel/autoconcern-mazda-overweegt-nu-ook-definitief-vertrek-uit-rusland~4148789
  kan alleen maar goed zijn voor rusland. worden alleen nog hun eigen auto's verkocht
  https://www.deondernemer.nl/actueel/autoconcern-mazda-overweegt-nu-ook-definitief-vertrek-uit-rusland~4148789 kan alleen maar goed zijn voor rusland. worden alleen nog hun eigen auto's verkocht
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Another Ukrainian cannibal. Boils human heads, films the process. What does it take not to shoot himself, with him, one must understand his colleagues participating in the process. It is against such people that the war is going on now. Well, yes, these people, it turns out, are the face of Western liberal democracy.

  https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses
  Another Ukrainian cannibal. Boils human heads, films the process. What does it take not to shoot himself, with him, one must understand his colleagues participating in the process. It is against such people that the war is going on now. Well, yes, these people, it turns out, are the face of Western liberal democracy. https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses
  T.ME
  Juan Sinmiedo/Fearless John/Ukraine exposed. @Youblacksoul
  Videos of human rights abuses in the Ukrainian rearguard and other news about the Ukraine war. Banned on Twitter.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • De zomerse impasse in de lopende, maar niet verklaarde, derde wereldoorlog staat op het punt te eindigen, daar zijn meerdere bronnen het over eens. Dit komt omdat het collectieve Westen op het punt staat een catastrofale systeemfout onder ogen te zien als de gebeurtenissen op hun huidige koers doorgaan.

  De vraag is nu: zal de Khazariaanse maffia zich proberen over te geven of plannen ze een nieuw offensief onder leiding van een Afrikaanse slavenpaus, mogelijk met een valse buitenaardse invasie?

  Het grootste teken dat er iets groots staat te gebeuren is deze aankondiging van het Vaticaan:

  De Heilige Stoel en de met de Heilige Stoel verbonden instellingen die houder zijn van financiële activa en liquiditeiten, in welke vorm dan ook, bij andere financiële instellingen dan de IOR, moeten de IOR informeren en deze zo snel mogelijk binnen 30 dagen vanaf 1 september 2022 aan de IOR overdragen.

  Dit lijkt het einde te betekenen van de controle van de Rothschild- en andere Khazariaanse maffiafamilies over deze instelling. Dit is historisch omdat zij al sinds minstens de 19e eeuw de privé-bankiers van het Vaticaan zijn.  Dit is ook uiterst belangrijk omdat bijna alle zogenaamde "wereldleiders" die bij de VN verschijnen, een rekening bij de Vaticaanse Bank krijgen wanneer zij de macht overnemen. De leiders krijgen dan te horen "welkom bij de club van rijken. Je bent vrij om dit geld te gebruiken zoals je wilt, maar als je ons niet gehoorzaamt, zullen we je doden."  De hele Covid-nachtmerrie, zo blijkt nu, betrof het gebruik van een kunstmatig gecreëerde "pandemie" om meer dan $1 biljoen aan FRB-geld wit te wassen in de wereldeconomie. Dit werd gedaan door regeringsleiders om te kopen met geld van de Wereldbank, het IMF, enz. om mee te gaan in de poging van de KM om een totalitaire wereldregering te creëren. Minder grote leiders kregen aandelen in vaccin-, masker- en handontsmettingsbedrijven enz. om zich bij het koor aan te sluiten.  Ook werden veel leiders die weigerden mee te doen, zoals de president van Tanzania, vermoord of verwijderd.  Dit ontploft nu in het gezicht van de Khazariaanse maffiosi nu bijwerkingen van vaccins en wetenschappelijk onderzoek de hele "pandemie" ontmaskeren als een van de grootste oorlogsmisdaden in de wereldgeschiedenis.  Deze kop is typerend voor wat nu zelfs het bedrijfsnieuws over de "pandemie" begint te domineren.

  "Advocaten voor klokkenluider Pfizer zeggen dat bedrijf aansprakelijk kan zijn voor 3,3 triljoen dollar schade."

  Nu de angst voor faillissement, gevangenis of executie de leiders meer bezighoudt dan de verleiding van smeergeld, komt er een einde aan de mogelijkheid om Covid te gebruiken voor het witwassen van zwart geld in de wereldeconomie.
  De zomerse impasse in de lopende, maar niet verklaarde, derde wereldoorlog staat op het punt te eindigen, daar zijn meerdere bronnen het over eens. Dit komt omdat het collectieve Westen op het punt staat een catastrofale systeemfout onder ogen te zien als de gebeurtenissen op hun huidige koers doorgaan. De vraag is nu: zal de Khazariaanse maffia zich proberen over te geven of plannen ze een nieuw offensief onder leiding van een Afrikaanse slavenpaus, mogelijk met een valse buitenaardse invasie? Het grootste teken dat er iets groots staat te gebeuren is deze aankondiging van het Vaticaan: De Heilige Stoel en de met de Heilige Stoel verbonden instellingen die houder zijn van financiële activa en liquiditeiten, in welke vorm dan ook, bij andere financiële instellingen dan de IOR, moeten de IOR informeren en deze zo snel mogelijk binnen 30 dagen vanaf 1 september 2022 aan de IOR overdragen. Dit lijkt het einde te betekenen van de controle van de Rothschild- en andere Khazariaanse maffiafamilies over deze instelling. Dit is historisch omdat zij al sinds minstens de 19e eeuw de privé-bankiers van het Vaticaan zijn. Dit is ook uiterst belangrijk omdat bijna alle zogenaamde "wereldleiders" die bij de VN verschijnen, een rekening bij de Vaticaanse Bank krijgen wanneer zij de macht overnemen. De leiders krijgen dan te horen "welkom bij de club van rijken. Je bent vrij om dit geld te gebruiken zoals je wilt, maar als je ons niet gehoorzaamt, zullen we je doden." De hele Covid-nachtmerrie, zo blijkt nu, betrof het gebruik van een kunstmatig gecreëerde "pandemie" om meer dan $1 biljoen aan FRB-geld wit te wassen in de wereldeconomie. Dit werd gedaan door regeringsleiders om te kopen met geld van de Wereldbank, het IMF, enz. om mee te gaan in de poging van de KM om een totalitaire wereldregering te creëren. Minder grote leiders kregen aandelen in vaccin-, masker- en handontsmettingsbedrijven enz. om zich bij het koor aan te sluiten. Ook werden veel leiders die weigerden mee te doen, zoals de president van Tanzania, vermoord of verwijderd. Dit ontploft nu in het gezicht van de Khazariaanse maffiosi nu bijwerkingen van vaccins en wetenschappelijk onderzoek de hele "pandemie" ontmaskeren als een van de grootste oorlogsmisdaden in de wereldgeschiedenis. Deze kop is typerend voor wat nu zelfs het bedrijfsnieuws over de "pandemie" begint te domineren. "Advocaten voor klokkenluider Pfizer zeggen dat bedrijf aansprakelijk kan zijn voor 3,3 triljoen dollar schade." Nu de angst voor faillissement, gevangenis of executie de leiders meer bezighoudt dan de verleiding van smeergeld, komt er een einde aan de mogelijkheid om Covid te gebruiken voor het witwassen van zwart geld in de wereldeconomie.
  0 Reacties 0 Deel acties
 • De onthulling komt eraan. Binnenkort werken je creditcards misschien niet meer. Geldautomaten werken niet. En geen kasreserves bij je bank. Het zal een tijdje moeilijk worden. Maar vergeet niet, de White Hats hebben de controle. Het moest zo zijn. Toen deed Phil iets waarvan ik niet zeker weet of sommigen van jullie het begrepen. Hij vertelde hoe graag hij keek naar zijn houten ingelijste Amerikaanse vlag met een grote Q boven de sterren. Dan een zeer stille raadselachtige verklaring. Waar het allemaal begon! WOW! Als het eenmaal de hoofdstroom bereikt, wat niet lang meer zal duren, dat de grote banken insolvent zijn, zien we misschien zelfmoord weekend. De misgelopen winsten van deze corrupte handelaren die alles verliezen, zullen paniek veroorzaken. Nog fascinerender was dat we vanavond vernamen dat Vanguard en Black Rock faillissement hebben aangevraagd. Dat is enorm. Het kwaadaardige monster gaat ten onder. Ze hebben belangen in bijna elk bestaand bedrijf. De wereldwijde valuta verandering komt eraan. De wereld gaat veranderen. Een interessante geschiedenis die Phil vanavond noemde, is dat we de laatste 100 jaar in een illusie van waarheid hebben geleefd. Geen waarheid om precies te zijn. We werden simpelweg gevoed met een dieet van leugens. Niemand sprak zich uit. Er waren geen helden. De weinigen die zelfs maar probeerden de waarheid te spreken, werden onmiddellijk vermoord. Toen begon de "Truther Movement". Julian Assange, Snowden, en de schapen die eeuwenlang in de Matrix hadden geleefd, begonnen wakker te worden. En nu hebben we een toevloed van mensen die deze waarheden delen om de mensen verder wakker te schudden. We hebben Waarachtigen en Digitale Soldaten. Wij zijn het Nieuws! Chiplitfam17, [9/24/2022 11:26 PM] Deel 5 van 5 De volgende nieuwe Intel van vanavond was dat we nieuwe lekken zullen beginnen te zien in de vorm van audio- en video-opnamen die door de NSA zijn vastgelegd en die zullen worden gelekt naar de MEDIA die ook spoedig zullen worden omgevormd tot het vertellen van de waarheid. Phil noemde op dit punt opnieuw Anonymous! Interessant. Er was stilte. Veel prominente mensen in hoge machtsposities, tot aan het Witte Huis toe, zullen worden ontmaskerd en aftreden. Veel politici ook. De verontwaardiging van het Amerikaanse volk zal zo overweldigend zijn dat er geen ontkomen aan is. Speciale verkiezingen zullen worden gehouden om degenen die nu weg zijn te vervangen. Ze komen er niet mee weg. Verkiezingsfraude hoeft niet onthuld te worden. De opnames zullen ze ter plekke veroordelen. Onthoud, fraude maakt alles kapot. De verkiezing is al ongedaan gemaakt door SCOTUS. Het zal nep Biden's termijn volledig uitwissen alsof het nooit heeft bestaan. Trump is en was president die een schaduwregering leidt, een president in ballingschap. Tribunalen met de doodstraf worden al geruime tijd gevoerd. De Amerikaanse vlag met de zwarte sterren zond een overgave uit voor de vijand. Het is voorbij. Het was de belangrijkste comm tot nu toe. We hebben het gehaald jongens, was de reactie van Phil. Geen paniek. We zijn voorbereid. Phil zei dat alle steun die ik jullie heb gegeven hopelijk genoeg was om jullie met beide benen op de grond te houden. Velen hebben het opgegeven. Te veel hebben nooit geloofd. Wees sterk. Het leger is klaar, het QFS is klaar, de wereldleiders zijn klaar. En vanavond werd het mysterie van de één neer en drie te gaan, twee neer en twee te gaan, en drie neer en één te gaan uitgelegd. De drie waren de militairen, Poetin en Xi met als vierde Trump. De drie staan klaar voor hun orders van Trump. Dat is het ENIGE wat overblijft, Trump's go ahead. Trump draagt een zwaar gewicht. Xi heeft Azië, Poetin heeft Europa, en Trump Noord- en Zuid-Amerika. De verborgen gehouden technologie staat op het punt onthuld te worden. Er is ons veel beloofd. We zijn geduldig geweest. We hebben ons werk gedaan. Nu is het tijd, en die tijd is aangebroken. Het zal spectaculair zijn, meer dan we ons hadden voorgesteld. We zullen ontzet zijn. De mannen op Mt Rushmore wachten. Moge de Heer u zegenen en u bewaren
  De onthulling komt eraan. Binnenkort werken je creditcards misschien niet meer. Geldautomaten werken niet. En geen kasreserves bij je bank. Het zal een tijdje moeilijk worden. Maar vergeet niet, de White Hats hebben de controle. Het moest zo zijn. Toen deed Phil iets waarvan ik niet zeker weet of sommigen van jullie het begrepen. Hij vertelde hoe graag hij keek naar zijn houten ingelijste Amerikaanse vlag met een grote Q boven de sterren. Dan een zeer stille raadselachtige verklaring. Waar het allemaal begon! WOW! Als het eenmaal de hoofdstroom bereikt, wat niet lang meer zal duren, dat de grote banken insolvent zijn, zien we misschien zelfmoord weekend. De misgelopen winsten van deze corrupte handelaren die alles verliezen, zullen paniek veroorzaken. Nog fascinerender was dat we vanavond vernamen dat Vanguard en Black Rock faillissement hebben aangevraagd. Dat is enorm. Het kwaadaardige monster gaat ten onder. Ze hebben belangen in bijna elk bestaand bedrijf. De wereldwijde valuta verandering komt eraan. De wereld gaat veranderen. Een interessante geschiedenis die Phil vanavond noemde, is dat we de laatste 100 jaar in een illusie van waarheid hebben geleefd. Geen waarheid om precies te zijn. We werden simpelweg gevoed met een dieet van leugens. Niemand sprak zich uit. Er waren geen helden. De weinigen die zelfs maar probeerden de waarheid te spreken, werden onmiddellijk vermoord. Toen begon de "Truther Movement". Julian Assange, Snowden, en de schapen die eeuwenlang in de Matrix hadden geleefd, begonnen wakker te worden. En nu hebben we een toevloed van mensen die deze waarheden delen om de mensen verder wakker te schudden. We hebben Waarachtigen en Digitale Soldaten. Wij zijn het Nieuws! Chiplitfam17, [9/24/2022 11:26 PM] Deel 5 van 5 De volgende nieuwe Intel van vanavond was dat we nieuwe lekken zullen beginnen te zien in de vorm van audio- en video-opnamen die door de NSA zijn vastgelegd en die zullen worden gelekt naar de MEDIA die ook spoedig zullen worden omgevormd tot het vertellen van de waarheid. Phil noemde op dit punt opnieuw Anonymous! Interessant. Er was stilte. Veel prominente mensen in hoge machtsposities, tot aan het Witte Huis toe, zullen worden ontmaskerd en aftreden. Veel politici ook. De verontwaardiging van het Amerikaanse volk zal zo overweldigend zijn dat er geen ontkomen aan is. Speciale verkiezingen zullen worden gehouden om degenen die nu weg zijn te vervangen. Ze komen er niet mee weg. Verkiezingsfraude hoeft niet onthuld te worden. De opnames zullen ze ter plekke veroordelen. Onthoud, fraude maakt alles kapot. De verkiezing is al ongedaan gemaakt door SCOTUS. Het zal nep Biden's termijn volledig uitwissen alsof het nooit heeft bestaan. Trump is en was president die een schaduwregering leidt, een president in ballingschap. Tribunalen met de doodstraf worden al geruime tijd gevoerd. De Amerikaanse vlag met de zwarte sterren zond een overgave uit voor de vijand. Het is voorbij. Het was de belangrijkste comm tot nu toe. We hebben het gehaald jongens, was de reactie van Phil. Geen paniek. We zijn voorbereid. Phil zei dat alle steun die ik jullie heb gegeven hopelijk genoeg was om jullie met beide benen op de grond te houden. Velen hebben het opgegeven. Te veel hebben nooit geloofd. Wees sterk. Het leger is klaar, het QFS is klaar, de wereldleiders zijn klaar. En vanavond werd het mysterie van de één neer en drie te gaan, twee neer en twee te gaan, en drie neer en één te gaan uitgelegd. De drie waren de militairen, Poetin en Xi met als vierde Trump. De drie staan klaar voor hun orders van Trump. Dat is het ENIGE wat overblijft, Trump's go ahead. Trump draagt een zwaar gewicht. Xi heeft Azië, Poetin heeft Europa, en Trump Noord- en Zuid-Amerika. De verborgen gehouden technologie staat op het punt onthuld te worden. Er is ons veel beloofd. We zijn geduldig geweest. We hebben ons werk gedaan. Nu is het tijd, en die tijd is aangebroken. Het zal spectaculair zijn, meer dan we ons hadden voorgesteld. We zullen ontzet zijn. De mannen op Mt Rushmore wachten. Moge de Heer u zegenen en u bewaren
  1
  0 Reacties 1 Deel acties
 • https://t.me/KlokkenluidersBelgie/41748
  dit is de reden waarom er velen van de duitse bank gearresteerd zijn
  https://t.me/KlokkenluidersBelgie/41748 dit is de reden waarom er velen van de duitse bank gearresteerd zijn
  T.ME
  🔔 Klokkenluiders 🔔 België
  Deutsche Bank wil zaak Epstein schikken voor 26 miljoen euro | RTL Nieuws https://www.rtlnieuws.nl/economie/beurs/artikel/5335373/deutsche-bank-epstein-rechtszaak-schikking
  0 Reacties 0 Deel acties
Meer blogs