Actueel
 • https://rumble.com/embed/vbm5ij/?pub=4
  https://rumble.com/embed/vbm5ij/?pub=4
  0 Reacties 0 Deel acties
 • 1
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Beste Vrienden voor Vrijheid
  Als we zien wat er aan de hand is in de wereld, is er dan nog wel hoop voor de mensheid? Kan het nog goed komen?

  Vandaag heb ik een prachtige video voor je die hierop een geweldig inspirerend en hoopgevend antwoord geeft.

  Het is een schitterend interview met een ware 'Held van de Mensheid'. Dr. Reiner Fuellmich is misschien wel de beroemdste advocaat ter wereld, die vele grote bedrijven voor de rechter heeft gesleept, wegens hun corruptie, en... hij heeft deze rechtszaken gewonnen!

  Nu heeft deze bekende advocaat samen met een grote groep advocaten uit de hele wereld de strijd aangebonden met de corrupte elite, die de pandemie wil gebruiken om de mensheid aan zichzelf te onderwerpen.

  In dit bijzondere interview vertelt hij dat zijn groep advocaten alle bewijzen hebben verzameld dat de pandemie de grootste misdaad tegen de mensheid is, aller tijden.


  Ze hebben een jaar lang intensief overlegd met meer dan honderd wetenschappers en zijn klaar om ongekend grote rechtszaken te starten, tegen de regeringen van diverse landen.

  Dr. Fuellmich ziet ook een wereldwijde omwenteling ontstaan, waarbij de meest integere, intelligente en bewuste mensen het tijd zullen keren.

  Hij schat dat ongeveer 15% van de mensheid intussen wakker geworden is, en is ervan overtuigd dat dit aantal voldoende is om een ommekeer te bewerkstelligen, naar een betere wereld toe.


  Maak mensen wakker!

  Ik weet dat je overstelpt wordt met informatie. Daarom wil ik je van harte aanmoedigen om toch deze inspirerende en hoopgevende video te bekijken en verspreiden.

  Deze video is een zoveelste hulpmiddel om heel veel onwetende mensen de ogen wijd te openen. Deel hem zoveel je kunt alsjeblieft.

  Hoe kun je de video delen? Enkele tips: kopieer de link en post deze als een bericht in alle social media platformen waar je lid van bent: Mewe, Telegram groepen, Facebook groepen, Twitter, enzovoort.

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/misdaad

  Plaats de link als reactie op berichten van grote social media accounts, zoals van regeringsleiders, beroemdheden, kranten, nieuwszenders,… enzovoort. Zo bereik je heel effectief meteen duizenden mensen die deze berichten van de bekendheden volgen.

  Stuur de link in een email naar al je contacten. Je kunt dit tekstje kopiëren om te gebruiken in je email:
  Beste Vrienden voor Vrijheid Als we zien wat er aan de hand is in de wereld, is er dan nog wel hoop voor de mensheid? Kan het nog goed komen? Vandaag heb ik een prachtige video voor je die hierop een geweldig inspirerend en hoopgevend antwoord geeft. Het is een schitterend interview met een ware 'Held van de Mensheid'. Dr. Reiner Fuellmich is misschien wel de beroemdste advocaat ter wereld, die vele grote bedrijven voor de rechter heeft gesleept, wegens hun corruptie, en... hij heeft deze rechtszaken gewonnen! Nu heeft deze bekende advocaat samen met een grote groep advocaten uit de hele wereld de strijd aangebonden met de corrupte elite, die de pandemie wil gebruiken om de mensheid aan zichzelf te onderwerpen. In dit bijzondere interview vertelt hij dat zijn groep advocaten alle bewijzen hebben verzameld dat de pandemie de grootste misdaad tegen de mensheid is, aller tijden. Ze hebben een jaar lang intensief overlegd met meer dan honderd wetenschappers en zijn klaar om ongekend grote rechtszaken te starten, tegen de regeringen van diverse landen. Dr. Fuellmich ziet ook een wereldwijde omwenteling ontstaan, waarbij de meest integere, intelligente en bewuste mensen het tijd zullen keren. Hij schat dat ongeveer 15% van de mensheid intussen wakker geworden is, en is ervan overtuigd dat dit aantal voldoende is om een ommekeer te bewerkstelligen, naar een betere wereld toe. Maak mensen wakker! Ik weet dat je overstelpt wordt met informatie. Daarom wil ik je van harte aanmoedigen om toch deze inspirerende en hoopgevende video te bekijken en verspreiden. Deze video is een zoveelste hulpmiddel om heel veel onwetende mensen de ogen wijd te openen. Deel hem zoveel je kunt alsjeblieft. Hoe kun je de video delen? Enkele tips: kopieer de link en post deze als een bericht in alle social media platformen waar je lid van bent: Mewe, Telegram groepen, Facebook groepen, Twitter, enzovoort. https://www.stopworldcontrol.com/nl/misdaad Plaats de link als reactie op berichten van grote social media accounts, zoals van regeringsleiders, beroemdheden, kranten, nieuwszenders,… enzovoort. Zo bereik je heel effectief meteen duizenden mensen die deze berichten van de bekendheden volgen. Stuur de link in een email naar al je contacten. Je kunt dit tekstje kopiëren om te gebruiken in je email:
  2
  1 Reacties 0 Deel acties
 • 2
  1 Reacties 0 Deel acties
 • 0 Reacties 0 Deel acties • VACCIN SLACHTOFFERS BESTAAN NIET
  Huisarts B.v.Tienen: " mijn 'gezonde' patient van 90 jr. overlijdt na het Moderna vaccin door de bekende bijwerking koorts. Ik heb dit gemeld bij GGD dat Mevr. naar mijn idee is gestorven door de bekende bijwerking koorts waar zij het mee eens waren maar ondanks dat moest ik noteren dat zij aan een NATUURLIJKE DOOD was gestorven en wel om de volgende reden; 'zij heeft getekend en is het haar eigen risico'!
  * Zie onderstaand formulier dat ouderen in verpleeghuizen en instellingen gehandicapten moeten tekenen, de volgende zin....'EN VOOR HET ONDERZOEK NAAR DE WERKZAAMHEID VAN HET VACCIN'.
  *Zij tekenen dus verplicht en onbewust voor een experiment en dus is het haar eigen risico, totale misleiding.
  *Voor degene die niet hoeven te tekenen is het toereiken van je arm genoeg, je stemt dus toe en dus is het je eigen risico.
  *Onderstaande link video van Huisarts B.v. Tienen die zijn verhaal doet.
  https://youtu.be/NFDC7-EPY4kHui
  VACCIN SLACHTOFFERS BESTAAN NIET Huisarts B.v.Tienen: " mijn 'gezonde' patient van 90 jr. overlijdt na het Moderna vaccin door de bekende bijwerking koorts. Ik heb dit gemeld bij GGD dat Mevr. naar mijn idee is gestorven door de bekende bijwerking koorts waar zij het mee eens waren maar ondanks dat moest ik noteren dat zij aan een NATUURLIJKE DOOD was gestorven en wel om de volgende reden; 'zij heeft getekend en is het haar eigen risico'! * Zie onderstaand formulier dat ouderen in verpleeghuizen en instellingen gehandicapten moeten tekenen, de volgende zin....'EN VOOR HET ONDERZOEK NAAR DE WERKZAAMHEID VAN HET VACCIN'. *Zij tekenen dus verplicht en onbewust voor een experiment en dus is het haar eigen risico, totale misleiding. *Voor degene die niet hoeven te tekenen is het toereiken van je arm genoeg, je stemt dus toe en dus is het je eigen risico. *Onderstaande link video van Huisarts B.v. Tienen die zijn verhaal doet. https://youtu.be/NFDC7-EPY4kHui
  0 Reacties 0 Deel acties
 • 0 Reacties 0 Deel acties
 • VERVOLG

  Spanje: 761 doden na vaccinatie
  In Spanje houdt kennelijk niet alleen het virus huis, maar ook de vaccinatiespuit. Daar stierven tussen eind januari en begin februari binnen een week 761 ouderen in zorginstellingen, nadat ze waren ingeënt. De massale sterfte in een verzorgingstehuis in Los Barrios in de provincie Cádiz, waar 46 bewoners overleden na de eerste dosis, veroorzaakte veel opschudding. De Spaanse gezondheidsautoriteiten weigerden een verband te leggen met de vaccinaties, maar schortten de campagne in het tehuis wel op.

  Kort daarvoor waren 78 bewoners van een verzorgingstehuis in Toledo, ten zuidwesten van Madrid, ernstig ziek geworden na de eerste dosis van het vaccin. Zeven van hen stierven.

  Groot-Brittannië: 143 doden gemeld
  In Groot-Brittannië kon men dankzij noodgoedkeuringen al in december beginnen met vaccineren. Al snel doken verschillende horrorberichten op over ernstige vaccinatieschade en sterfgevallen. Er was vooral veel aandacht voor fotomodel Katie Price, die zich zorgen maakte over haar zoon Harvey. Hij behoorde tot één van de risicogroepen en belandde na de vaccinatie in het ziekenhuis. Harvey begon nadat hij was ingeënt hevig te stuiptrekken, zei Price.

  Ook in Groot-Brittannië is het weer hetzelfde liedje. Daar stierven 143 mensen na vaccinatie, maar dat heeft volgens de autoriteiten natuurlijk niets te maken met de inenting.

  Talloze doden in de Verenigde Staten
  Sinds de machtswisseling in de VS zijn officiële instanties en de gevestigde media opeens erg terughoudend met negatieve krantenkoppen over corona. Maandenlang probeerden ze Trump alle coronadoden in de schoenen te schuiven, maar kritiek op Biden is uit den boze. Deze zelfcensuur leidt hoogstwaarschijnlijk ook tot het achterhouden van informatie over meldingen van sterfgevallen na vaccinatie.

  Via diverse kanalen komt er toch de nodige informatie naar buiten. Zo zegt een verpleeghulp in een filmpje dat Amerikaanse bejaarden na toediening van de vaccinaties ‘bij bosjes sterven’. Het totale aantal sterfgevallen ligt inmiddels op 653, blijkt uit gegevens van de CDC, het Amerikaanse RIVM.

  16 overleden zorgmedewerkers in India
  In India ontwikkelen de gezondheidsautoriteiten hun eigen vaccins in samenwerking met lokale farmaceutische bedrijven. Sommige zijn al goedgekeurd voor noodgebruik. De regering in New Delhi keurde het Pfizer-vaccin opmerkelijk genoeg af omdat het ‘mogelijk gevaarlijk’ is.

  Eerder waren er problemen met de prik van AstraZeneca. Volgens de krant The Hindu stierven er kort na vaccinatie 16 Indiase zorgmedewerkers, waarna een onderzoek werd ingesteld.

  Wat gebeurt er in Duitsland?
  In Duitsland zijn sterfgevallen na vaccinatie schering en inslag. We kunnen onmogelijk alle gevallen afzonderlijk bespreken. Het zijn er inmiddels veel, en natuurlijk wordt elk verband betwist. Het Paul-Ehrlich-Institut spreekt in een rapport over ‘vermoedelijke gevallen van bijwerkingen na vaccinatie’ van 113 sterfgevallen in Duitsland. Het gaat om mensen van 46 jaar en ouder. De Duitse rechterlijke macht toont zich wel sceptisch over de gevallen. Het parket in Keulen heeft bepaald dat er een autopsie moet worden uitgevoerd bij drie mensen die na vaccinatie zijn overleden.

  De verantwoordelijke patholoog wil dat er in alle gevallen autopsie wordt gepleegd, zowel bij gevaccineerden als ongevaccineerden. Het zou dan in ieder geval duidelijk worden wie echt ‘aan’ of alleen ‘met’ corona is overleden. We zouden dan ook eindelijk te weten komen of een experimenteel vaccin dat haastig is ontwikkeld en door politici wordt opgedrongen een zegen is voor de mensheid of een vloek.
  VERVOLG Spanje: 761 doden na vaccinatie In Spanje houdt kennelijk niet alleen het virus huis, maar ook de vaccinatiespuit. Daar stierven tussen eind januari en begin februari binnen een week 761 ouderen in zorginstellingen, nadat ze waren ingeënt. De massale sterfte in een verzorgingstehuis in Los Barrios in de provincie Cádiz, waar 46 bewoners overleden na de eerste dosis, veroorzaakte veel opschudding. De Spaanse gezondheidsautoriteiten weigerden een verband te leggen met de vaccinaties, maar schortten de campagne in het tehuis wel op. Kort daarvoor waren 78 bewoners van een verzorgingstehuis in Toledo, ten zuidwesten van Madrid, ernstig ziek geworden na de eerste dosis van het vaccin. Zeven van hen stierven. Groot-Brittannië: 143 doden gemeld In Groot-Brittannië kon men dankzij noodgoedkeuringen al in december beginnen met vaccineren. Al snel doken verschillende horrorberichten op over ernstige vaccinatieschade en sterfgevallen. Er was vooral veel aandacht voor fotomodel Katie Price, die zich zorgen maakte over haar zoon Harvey. Hij behoorde tot één van de risicogroepen en belandde na de vaccinatie in het ziekenhuis. Harvey begon nadat hij was ingeënt hevig te stuiptrekken, zei Price. Ook in Groot-Brittannië is het weer hetzelfde liedje. Daar stierven 143 mensen na vaccinatie, maar dat heeft volgens de autoriteiten natuurlijk niets te maken met de inenting. Talloze doden in de Verenigde Staten Sinds de machtswisseling in de VS zijn officiële instanties en de gevestigde media opeens erg terughoudend met negatieve krantenkoppen over corona. Maandenlang probeerden ze Trump alle coronadoden in de schoenen te schuiven, maar kritiek op Biden is uit den boze. Deze zelfcensuur leidt hoogstwaarschijnlijk ook tot het achterhouden van informatie over meldingen van sterfgevallen na vaccinatie. Via diverse kanalen komt er toch de nodige informatie naar buiten. Zo zegt een verpleeghulp in een filmpje dat Amerikaanse bejaarden na toediening van de vaccinaties ‘bij bosjes sterven’. Het totale aantal sterfgevallen ligt inmiddels op 653, blijkt uit gegevens van de CDC, het Amerikaanse RIVM. 16 overleden zorgmedewerkers in India In India ontwikkelen de gezondheidsautoriteiten hun eigen vaccins in samenwerking met lokale farmaceutische bedrijven. Sommige zijn al goedgekeurd voor noodgebruik. De regering in New Delhi keurde het Pfizer-vaccin opmerkelijk genoeg af omdat het ‘mogelijk gevaarlijk’ is. Eerder waren er problemen met de prik van AstraZeneca. Volgens de krant The Hindu stierven er kort na vaccinatie 16 Indiase zorgmedewerkers, waarna een onderzoek werd ingesteld. Wat gebeurt er in Duitsland? In Duitsland zijn sterfgevallen na vaccinatie schering en inslag. We kunnen onmogelijk alle gevallen afzonderlijk bespreken. Het zijn er inmiddels veel, en natuurlijk wordt elk verband betwist. Het Paul-Ehrlich-Institut spreekt in een rapport over ‘vermoedelijke gevallen van bijwerkingen na vaccinatie’ van 113 sterfgevallen in Duitsland. Het gaat om mensen van 46 jaar en ouder. De Duitse rechterlijke macht toont zich wel sceptisch over de gevallen. Het parket in Keulen heeft bepaald dat er een autopsie moet worden uitgevoerd bij drie mensen die na vaccinatie zijn overleden. De verantwoordelijke patholoog wil dat er in alle gevallen autopsie wordt gepleegd, zowel bij gevaccineerden als ongevaccineerden. Het zou dan in ieder geval duidelijk worden wie echt ‘aan’ of alleen ‘met’ corona is overleden. We zouden dan ook eindelijk te weten komen of een experimenteel vaccin dat haastig is ontwikkeld en door politici wordt opgedrongen een zegen is voor de mensheid of een vloek.
  1
  0 Reacties 0 Deel acties
 • Horrorverhaal: wereldwijd sterfgevallen en besmettingen kort na coronavaccinatie
  De afgelopen weken en maanden kwamen er talloze berichten voorbij over mensen die waren overleden nadat ze het vaccin tegen corona toegediend hadden gekregen. Meestal ging het om één of enkele sterfgevallen, waardoor het misschien lastig is om een totaalbeeld te krijgen.

  De reguliere media strooien ook nog eens zand in de ogen door alleen maar juichberichten te schrijven over de vaccinatiecampagne. Een verband tussen ernstige bijwerkingen zoals allergische reacties of overlijdens en de prikken wordt ontkend.

  Overal is het beeld hetzelfde
  Mensen maken zich terecht zorgen. De vaccinatiecampagne heeft al na enkele weken geresulteerd in een eindeloze reeks ernstige complicaties, ziekte-uitbraken en sterfgevallen. Het gaat vooral om mensen uit risicogroepen, zoals ouderen en kwetsbaren. Dit zijn juist de mensen die men wilde beschermen.

  Overal is het beeld hetzelfde: er wordt eerst gevaccineerd in verpleeg- en verzorgingstehuizen, vervolgens treden er uitbraken op en enkele dagen later sterft een aanzienlijk deel van de bewoners.

  Frankrijk en Noorwegen zijn een onderzoek gestart
  In Frankrijk heeft de regering op 20 januari een onderzoek laten instellen nadat er vijf doden waren gevallen. Ook vroeg zij zorginstanties om extra waakzaam te zijn. Noorwegen ging nog een stap verder: nadat daar 23 ouderen waren gestorven na vaccinatie liet de regering 13 autopsies uitvoeren. Noorwegen veranderde de vaccinatierichtlijnen voor hoogrisicopatiënten, die bij twijfel niet gevaccineerd mogen worden. Andere westerse landen bagatelliseren de aantallen.

  Coronacluster Oostenrijk
  In de Oostenrijkse gemeente Gänserndorf zorgde een coronacluster voor onrust. Daar werden bewoners en medewerkers van zorgcentra kort voor het begin van het nieuwe jaar ingeënt. Begin februari bleek een tiental gevaccineerden corona te hebben. Sommige patiënten hadden ernstige klachten. Inmiddels zijn zes bewoners overleden.

  Bijwerkingen en overlijdens in Zwitserland
  In Zwitserland spelen de zorginstanties mooi weer. De Zwitserse medicijnautoriteit Swissmedic meldde begin februari 63 gevallen van ‘ongewenste bijwerkingen’. Dat klinkt onschuldig, maar in 26 van die gevallen ging het om ‘ernstige’ bijwerkingen. Daarnaast deed zich in Zwitserland één van de eerste sterfgevallen in Europa na coronavaccinatie voor. Het ging om een 91-jarige man uit Luzern die verder geen klachten had. Experts en autoriteiten buitelden over elkaar heen om een oorzakelijk verband tussen het overlijden en de toediening van het Pfizer-vaccin te ontkennen.

  21 doden in België, 15 in Nederland
  Toen er 21 doden werden gemeld in België als gevolg van de coronavaccinatie, ontkenden de autoriteiten elk verband. De Duitse staatsomroep Deutsche Welle kwam zelfs met een factcheck waarin beweerd wordt dat er geen verband is en dat het allemaal oude mensen waren met onderliggende aandoeningen. Tot nu toe zijn er in Nederland 15 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins. Het betreft ouderen die binnen één tot negen dagen na de vaccinatie zijn overleden.

  Besmettingen en sterfgevallen in Italië
  Ook in Italië zijn er meldingen gedaan van sterfgevallen door vaccinatie. In Adelfia in de Italiaanse provincie Bari raakten halverwege vorige maand 75 ouderen besmet nadat ze waren gevaccineerd. Drie van hen stierven. Ook nabij Corchiano in de regio Latium ging het mis: daar stierven eveneens drie mensen die waren ingeënt, waarna de lokale autoriteiten alarm sloegen. En afgelopen weekend maakten Italiaanse media melding van een ‘verontrustende stijging’ van het aantal coronasterfgevallen onder medewerkers van de Italiaanse gezondheidsdienst, kort nadat ze het Pfizer-vaccin hadden gekregen.

  Horrorverhaal: wereldwijd sterfgevallen en besmettingen kort na coronavaccinatie De afgelopen weken en maanden kwamen er talloze berichten voorbij over mensen die waren overleden nadat ze het vaccin tegen corona toegediend hadden gekregen. Meestal ging het om één of enkele sterfgevallen, waardoor het misschien lastig is om een totaalbeeld te krijgen. De reguliere media strooien ook nog eens zand in de ogen door alleen maar juichberichten te schrijven over de vaccinatiecampagne. Een verband tussen ernstige bijwerkingen zoals allergische reacties of overlijdens en de prikken wordt ontkend. Overal is het beeld hetzelfde Mensen maken zich terecht zorgen. De vaccinatiecampagne heeft al na enkele weken geresulteerd in een eindeloze reeks ernstige complicaties, ziekte-uitbraken en sterfgevallen. Het gaat vooral om mensen uit risicogroepen, zoals ouderen en kwetsbaren. Dit zijn juist de mensen die men wilde beschermen. Overal is het beeld hetzelfde: er wordt eerst gevaccineerd in verpleeg- en verzorgingstehuizen, vervolgens treden er uitbraken op en enkele dagen later sterft een aanzienlijk deel van de bewoners. Frankrijk en Noorwegen zijn een onderzoek gestart In Frankrijk heeft de regering op 20 januari een onderzoek laten instellen nadat er vijf doden waren gevallen. Ook vroeg zij zorginstanties om extra waakzaam te zijn. Noorwegen ging nog een stap verder: nadat daar 23 ouderen waren gestorven na vaccinatie liet de regering 13 autopsies uitvoeren. Noorwegen veranderde de vaccinatierichtlijnen voor hoogrisicopatiënten, die bij twijfel niet gevaccineerd mogen worden. Andere westerse landen bagatelliseren de aantallen. Coronacluster Oostenrijk In de Oostenrijkse gemeente Gänserndorf zorgde een coronacluster voor onrust. Daar werden bewoners en medewerkers van zorgcentra kort voor het begin van het nieuwe jaar ingeënt. Begin februari bleek een tiental gevaccineerden corona te hebben. Sommige patiënten hadden ernstige klachten. Inmiddels zijn zes bewoners overleden. Bijwerkingen en overlijdens in Zwitserland In Zwitserland spelen de zorginstanties mooi weer. De Zwitserse medicijnautoriteit Swissmedic meldde begin februari 63 gevallen van ‘ongewenste bijwerkingen’. Dat klinkt onschuldig, maar in 26 van die gevallen ging het om ‘ernstige’ bijwerkingen. Daarnaast deed zich in Zwitserland één van de eerste sterfgevallen in Europa na coronavaccinatie voor. Het ging om een 91-jarige man uit Luzern die verder geen klachten had. Experts en autoriteiten buitelden over elkaar heen om een oorzakelijk verband tussen het overlijden en de toediening van het Pfizer-vaccin te ontkennen. 21 doden in België, 15 in Nederland Toen er 21 doden werden gemeld in België als gevolg van de coronavaccinatie, ontkenden de autoriteiten elk verband. De Duitse staatsomroep Deutsche Welle kwam zelfs met een factcheck waarin beweerd wordt dat er geen verband is en dat het allemaal oude mensen waren met onderliggende aandoeningen. Tot nu toe zijn er in Nederland 15 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins. Het betreft ouderen die binnen één tot negen dagen na de vaccinatie zijn overleden. Besmettingen en sterfgevallen in Italië Ook in Italië zijn er meldingen gedaan van sterfgevallen door vaccinatie. In Adelfia in de Italiaanse provincie Bari raakten halverwege vorige maand 75 ouderen besmet nadat ze waren gevaccineerd. Drie van hen stierven. Ook nabij Corchiano in de regio Latium ging het mis: daar stierven eveneens drie mensen die waren ingeënt, waarna de lokale autoriteiten alarm sloegen. En afgelopen weekend maakten Italiaanse media melding van een ‘verontrustende stijging’ van het aantal coronasterfgevallen onder medewerkers van de Italiaanse gezondheidsdienst, kort nadat ze het Pfizer-vaccin hadden gekregen.
  1
  1 Reacties 0 Deel acties
 • https://youtu.be/lXYrilwwf70
  https://youtu.be/lXYrilwwf70
  0 Reacties 0 Deel acties
Meer blogs